MSÜ 2020 sınav soru ve cevapları açıklandı mı? Milli Savunma Üniversitesi sınavı soru ve cevap anahtarı burada!

MSÜ,Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı bugün yapıldı. Sınavın ardından adaylar, soru ve cevapları araştırmaya başladı. Bugün gerçekleşen sınavda adaylar 120 soru için toplamda 135 dakika ter döktü. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan sınavlar salgına karşı gerekli önlemler alınarak gerçekleştirildi. Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde yer alacak adaylar, MSÜ 2020 sınav soru ve cevapları açıklandı mı? sorusunu araştırıyor. Detaylı bilgi haberimizde.

Milli Savunma Üniversitesi sınav soruları adaylar tarafından yoğun ilgi görüyor. Bugün saat 10:15’te başlayan MSÜ sınavı sonrası vatandaşlar soruların açıklanacağı tarihi merak ediyor. Büyük bir heyecanla beklene sınav soru ve cevapların Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) resmi internet sitesi üzerinden açıklanıyor. Yeni tip koronavirüs salgınına karşı gerekli önlemler eşliğinde gerçekleşen sınavda adaylar, 120 soru için 135 dakika verildi. Sınav sorularını tekrardan bakmak isteyen kişiler için detaylar haberimizde.

MSÜ 2020 SINAV SORU VE CEVAPLARI AÇIKLANDI MI?

MSÜ 2020 sınav soruları ve cevaplarının ne zaman açıklanacağı henüz belli olmadı. Fakat ÖSYM, 7 Nisan 2019’da yapılan MSÜ soruları 7 Nisan 2019 14:30’da açıklanmıştı.

MSÜ SINAV SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

MSÜ sınav yorumları nasıl? MSÜ 2020 soruları zor muydu kolay mıydı?

MSÜ puanları nasıl hesaplanır? MSÜ 2020 taban puanları kaç?

MSÜ SINAV BELGELERİ NELERDİR?

ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden sınav alınacak gerekli belgeler belirlendi. nüfus cüzdanını, T.C. kimlik kartı veya geçerlilik süresi dolmamış pasaportunun aslını yanında bulundurması zorunlu kılındı. Türk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait mavi kartlar, pasaportları bulunmayan KKTC vatandaşlarının fotoğraflı ve kimlik numaralı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kimlik Kartı, kimlik belgesi olarak kabul edilecek belgeler arasında yer aldı.