2020 yaz kursları ne zaman? MEB yaz dönemi destekleme kurs başvuruları ne zaman?

MEB yaz dönemi destekleme kurs başvurularının ne zaman başlayacağı gündemde araştırılan konular arasında yer alıyor. Milli Eğitim Bakanlığı, lise son sınıfa geçen öğrencilere yaz dönemi destekleme kursu açılacağını açıkladı. 2019-2020 ders yılı sonunda 11. sınıftan 12. sınıfa geçen istekli öğrencilerle örgün ve açık ortaöğretim kurumlarından mezun olanlara yönelik destekleme ve yetiştirme kursları açılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı, lise son sınıfa geçen öğrencilere yaz dönemi destekleme kursu açılacağını duyurdu. Destekleme ve yetiştirme kursları 2019-2020 ders yılı sonunda 11. sınıftan 12. sınıfa geçen istekli öğrencilerle örgün ve açık ortaöğretim kurumlarından mezun olanlara yönelik olarak açılacak. Detaylar haberimizde...

MEB YAZ KURSLARI BAŞVURULARI NE ZAMAN?

MEB yaz dönemi destekleme kurs başvuruları 14-17 Temmuz tarihlerinde alınacak. Yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kurslarına ilişkin yazı 81 ile gönderildi.

2020 YAZ KURSLARI NE ZAMAN?

Kurslar 20 Temmuz-28 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek. Kurslarda, Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamındaki tedbirlere titizlikle uyulacak.

KURSLAR ÜCRETSİZ Mİ?

MEB yaz dönemi destekleme kurs başvuruları ücretsiz verilecek.