MEB tatil kitapları hangi sınıflara verilecek? Tatil kitapları ne zaman verilir?

Milli Eğitim Bakanlığı öğrenciler için tatil kitapları dağıtacağını açıkladı. 5 Milyonu aşkın öğrenciye verilecek olan tatil kitapları hakkında araştırma yapılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı(MEB) resmi sayfasından 'Çocuklara tatil arkadaşı geliyor' sloganıyla duyuru yapıldı. Merak edilen MEB tatil kitapları ne zaman verilecek? Tatil kitapları hangi sınıflara verilecek? sorularının yanıtı haberimizde.

MEB öğrenciler için yaz aylarından tatil kitabı dağıtacağını duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğrenciler için hazırlanan tatil kitapları hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, 22 bin 700 civarında okulumuzda 5 milyon 230 bin civarındaki öğrencilere kitapların ulaştırılacağını belirtti. Konu hakkından bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlar, MEB tatil kitapları ne zaman verilecek, hangi sınıflar tatil kitabı alacak sorularına yanıt arıyor. Haberimizin içerisinden MEB tatil kitabı detaylarına ulaşabilirsiniz.

MEB TATİL KİTAPLARI NE ZAMAN VERİLECEK?

Milli Eğitim Bakanlığı(MEB) resmi sayfasından 'Çocuklara tatil arkadaşı geliyor' sloganıyla yayınladığı tatil kitaplarının ne zaman dağıtılacağı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Detaylar gelince haberimize eklenecektir.

TATİL KİTAPLARI HANGİ SINIFLARA VERİLECEK?

Ttail kitapları hakkında açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ilkokul 1,2,3 ve 4. sınıf düzeyindeki öğrencilerin yararlanacağını belirtti.

TATİL KİTAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ.