İl dışı öğretmen tayin 2021 sonuçları açıklandı! MEBBİS Öğretmen iller arası atama sonucu sorgulama ekranı...

Öğretmenlerin il dışı nakil sonuçları açıklandı. Öğretmenlerin 2021 yılı iller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirmelerine ilişkin başvuru sonuçları için heyecnlı bekleyiş sona erdi. İl dışı atama tayin sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü'nün (İKGM) sitesinde açıklandı. İşte öğretmen il dışı atama-tayin başvuru sonuçları ve sorgulama ekranı

Öğretmen il dışı atama kontenjanları ve başvuru sonuçları açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından gerçekleştirilen 2021 il dışı tayin başvuruları 3 Ağustos'ta sona erdi. Hemen ardından Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2021 il dışı nakil sonuçlarını açıkladı. İşte MEBBİS Öğretmen iller arası atama sonucu sorgulama ekranı

Öğretmenlerin iller arası isteğebağlı ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme işlemleri başvuruları, 30 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında yapıldı.

İL DIŞI ATAMA BAŞVURU SONUÇLAR AÇIKLANDI

Binlerce öğretmenin heyecanla açıklanmasının beklediği 2021 iller arası tayin sonuçlarının açıklandı.

Öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme işlemleri 4 Ağustos öncesi sonuçlandırıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin il dışı nakil sonuçlarını açıkladı.

2021 Yılı Öğretmenlerin İller Arası İsteğe Ve Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirme Sonuçları ile 23 İl Kapsamında İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Sonuçları için aşağıdaki linklere tıklayınız.

MEBBİS Kullanıcı Hesabınız ile Sonucunuzu Öğrenmek İçin Tıklayınız

e- Devlet Kullanıcı Hesabınız İle Sonucunuzu Öğrenmek İçin Tıklayınız

Öğretmenlerin il dışı yer değiştirme ve atama başvurularının sonuçlarına MEBBİS yada atama sorgulama ekranından TC Kimlik numaralarınız ile ulaşabilirsiniz.

İl dışı ataması çıkan öğretmenlerin kararnameleri online ortamda İl Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderileceğinden, öğretmenler sonuçlarını öğrenmesinin akabinde en fazla 1-2 gün içinde ilişiklerini kesip yeni okullarında göreve başlayabileceklerdir.

MEB İL DIŞI ATAMA-YER DEĞİŞTİRME BAŞVURU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI'NDAN 2021 ATAMA TAKVİMİ

2021 Yılı İl İçi ve İller Arası İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Takvimlerinde Yapılan Değişikliklere İlişkin Duyuru

Bakanlığımız kadrolarında görev yapan öğretmenlerin 2021 yılı il içi isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri ile iller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme işlemleri için belirlenen takvimlerde güncellemeler yapılmıştır.

MEB'TEN KONTENJAN BİLGİSİ

MEB, 2021 yılı isteğe bağlı nakil tercihlerinde toplam 90 bin 719 kontenjan ilan etti.

Sınıf öğretmenliği için 10 bin 832,

Din Kültürü için 7 bin 515,

İngilizce için 6 bin 787,

Okul Öncesi için 6 bin 866,

İlköğretim Matematik için 3 bin 835,

Matematik için 2 bin 932 kontenjan ilan edildi.