LYS sonuçları ne zaman açıklanacak? (2017 LYS - ÖSYM açıklaması)

Adaylar sınav sonuçları ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi üzerinden öğrenebilecekler. Sınav sonuçları adreslere postalanmayacak. LYS’de uygulanan testlere verilen cevaplar her test için ayrı ayrı değerlendirmeye alınacaktır.

LYS sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merakla bekleniyor. ÖSYM resmi sitesinde LYS sonuçlarının açıklanma tarihi ile ilgili duyuru yayınlandı. İşte adayların heyecanla beklediği LYS sonuçlarına dair detaylar... LYS sınav sonuçları 11 Temmuz'da açıklanacak. OSYM sonuç sayfası aynı zamanda aksam.com.tr'den de öğrenebilirsiniz...

LYS SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

LYS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK

 LYS sonuçları için flaş bir açıklama geldi...ÖSYM'den yapılan açıklamada LYS sonuçlarının açıklanmasında herhangi bir değişiklik olmadığı, belirtildiği gibi bugün açıklanacağı duyuruldu. LYS sonuçları ile ilgili adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecek. Adaylar LYS sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet adresinden, sms ve mobil uygulamalarından öğrenebilecekler. İnternet sayfasındaki duyurular adaylara tebliğ hükmünde olup YGS sonuçları da LYS sonrasında internetten duyurulacak olan sınav sonuç bilgilerinde de yer alacaktır.