LGS 2021 sınav sonuçları ne zaman ilan edilecek? LGS sınavında maske takacak mıyım?

2021 LGS (Liseye Geçiş Sınavı), üzerine merak edilenler bakanlık tarafından açıklandı. LGS sınavında öğrenciler için sınav öncesi ve sınav sonrası neler yapacağını açıklayan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un sosyal medya hesabı üzerinde paylaşımda bulunduğu ''LGS sınavında maske takacak mıyım? LGS 2021 sınav sonuçları ne zaman ilan edilecek?'' sorusunun yanıtını bu haberimizde derledik.

2021 LGS (Liseye Geçiş Sınavı), üzerine merak edilenler bakanlık tarafından açıklandı. LGS sınavında öğrenciler için sınav öncesi ve sınav sonrası neler yapacağını açıklayan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un sosyal medya hesabı üzerinde paylaşımda bulunduğu " LGS sınavında maske takacak mıyım? LGS 2021 sınav sonuçları ne zaman ilan edilecek?" sorusunun yanıtını bu haberimizde derledik.

Bakan Selçuk sosyal medya hesabındaki paylaşımında: "LGS'ye az kalmışken kafalardaki soru işaretlerine yönelik bazı hatırlatmalarımız var. Her detayı düşünüp her tedbiri aldık, her sorunun cevabına buradan ulaşabilirsiniz. Öğrencilerimize çok selamlar ve şimdiden başarılar..." dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Her detayı düşünüp her tedbiri aldık, her sorunun cevabına buradan ulaşabilirsiniz" notuyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, LGS kapsamındaki merkezi sınava ilişkin pek çok soruya yanıt verdi. İşte merak edilen sorular ve cevapları...

LGS SINAVINDA MASKE TAKACAK MIYIM?

Okul bahçesi ve koridorlarında maske takmak mecburi. Ancak sınava gireceğin salonda sıralar arasında yeterli sosyal mesafe bulunacağından istersen sınav esnasında maskeni çıkarabileceksin. Maskeni düşürürsen endişelenme, sınav binalarında yedek maske ve el entiseptiği bulunacak.

LGS 2021 SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN İLAN EDİLECEK?

Merkezi sınav sonuçları 30 Haziran'da açıklanacak.