Öğrencilerin gözü LGS örnek sorularda!

Öğrencilerin hazırlık sürecini kolaylaştırmak için her ay MEB tarafından örnek sorular paylaşılıyor. Örnek soruların ilki Ekim ayı MEB tarafından paylaşıldı. Şimdi gözler LGS örnek sorular Kasım ayında.

Binlerce ortaokul öğrencisi LGS 2020 tarihini öğrenince hazırlıklara başladı. GS kapsamındaki Merkezî Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumları İçin Yapılacak Sınav (8. sınıflar) 2020/MS 7 Haziran 2020 tarihinde yapılacak. LGS örnek soruları geçtiğimiz ay paylaşıldı. LGS örnek sorular Kasım ayı ne zaman yayınlanacak? merak ediliyor.

LGS ÖRNEK SORULAR KASIM AYI NE ZAMAN YAYINLANACAK? 

LGS Kasım ayı örnek soruları henüz yayınlanmadı. LGS Kasım örnek sorularının Kasım ayının sonlarına doğru Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi sitesi olan odsgm.meb.gov.tr'den yayınlanması bekleniyor.  Yayınlandığında haberimizde olacak.

EKİM AYI SAYISAL BÖLÜM ÖRNEK SORULARI İÇİN TIKLAYINIZ

EKİM AYI SÖZEL BÖLÜM ÖRNEK SORULARI İÇİN TIKLAYINIZ

MEB LGS EKİM AYI ÖRNEK SORULARI YAYINDA

Öğrencilerin hazırlık sürecini kolaylaştırmak için her ay yayımlanan örnek soruların ilki Ekim ayı MEB tarafından paylaşıldı. 

MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü, 2019 yılında öğrencilere yardımcı olmak için örnek soru kitapçıkları yayımlamıştı.