KPSS 2016 ortaöğretim tercih ne zaman başlayacak

20 Kasım'dan beri gündemde olan 2016 KPSS ortaöğretim sınav sonucu ne zaman açıklanacak? sorusunun yanıtı belirsizliğini koruyor. Memur adayları ise sonuçları büyük bir heyecanla bekliyor. Yanıtlarını tahmin eden adaylar ise tahmini puanlarını hesaplayabilmek için çaba gösteriyor. ÖSYM tarafından düzenlenen bu yıl rekor seviyede adayın girdiği KPSS ortaöğretim sınav sonucuyla ilgili yeni bir gelişme oldu mu? İşte tüm merak edilenler...

Memur olmak için gün sayan vatandaşlar, 2016 KPSS sınav sonuçlarını sorgulamaya devam ediyor. Ortaöğretim sonuçları için sabırsızlanan adaylar, resmi kurumlardan bir açıklama olup olmadığını da sıklıkla araştırıyor. Bu yıl KPSS sonuçlarının, sınava giren kişi sayısının fazla olması sebebiyle gecikebileceği konuşuluyor. Peki, yeni bir açıklama geldi mi? Tercih süreci ne zaman başlayacak? İşte, 2016 KPSS sınav sonuçlarına dair bilinmesi gerekenler.

KPSS ortaöğretim sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı, sınava giren binlerce memur adayı arasında merak konusu oldu. 2016 KPSS 20 Kasım'da yapılan sınavla gerçekleştirilmişti. Bu yıl her zamankinden çok daha fazla kişinin memur olma hayaliyle girdiği KPSS sınavı için geri sayım başladı. Sınava giren kişi sayısının fazla olması sebebiyle sınav sonuçlarının açıklanmasında gecikme yaşanabilir. KPSS sınavının hemen ardından gündeme gelen bir başka soruda tercihlerin ne zaman yapılacağı oldu. Peki, KPSS ortaöğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanabilir? Tercihler ne zaman başlayacak? İşte tüm detaylar.