KPSS soruları zor muydu, kolay mıydı? KPSS Alan Bilgisi soruları nasıldı? 2021 KPSS sınav yorumları!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, 2021-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Alan Bilgisi Sınavları bugün 2 oturum halinde gerçekleştiriliyor. 2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavının Alan Bilgisi oturumlarının sonuçları 16 Eylül'de açıklanacak. Sınava giren tüm adaylar sınav yorumlarını merak ediyorlar. KPSS Alan Bilgisi soruları nasıldı? KPSS soruları zor muydu, kolay mıydı? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. 2021 KPSS sınav yorumlarını sizler için derledik..

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, 2021-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Alan Bilgisi Sınavları gerçekleştiriliyor. 3 oturum halinde düzenlenecek olan sınavın sonuçları ise 16 Eylül'de açıklanacak. Sınava giren tüm adaylar KPSS Alan Bilgisi soruları nasıldı? KPSS soruları zor muydu, kolay mıydı? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte 2021 KPSS sınav yorumları...

KPSS ALAN BİLGİSİ SORULARI NASILDI?

"Çalışmadığım sene sınavın kolay olacağı tutmuştur."

"Sınav kolay dedikten sonra doğru bildiklerim yanlış çıkmıştır."

KPSS ALAN BİLGİSİ SINAV TAKVİMİ

KPSS Alan Bilgisi Sınavları 1. Oturum Cumartesi Sabah (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri) sınavı 7 Ağustos 2021 tarihinde, saat 10.15'te yapılacak.

KPSS Alan Bilgisi Sınavları 2. Oturum Cumartesi Öğleden Sonra (Hukuk, İktisat, Maliye) sınavı, 7 Ağustos 2021 tarihinde saat 14.45'te yapılacak.

KPSS Alan Bilgisi Sınavları 3. Oturum Pazar Sabah (İşletme, Muhasebe, İstatistik) sınavı, 8 Ağustos 2021 tarihinde saat 10.15'te yapılacak.

KPSS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bu hafta sonu uygulanacak olan 2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavının Alan Bilgisi oturumlarının sonuçları 16 Eylül'de açıklanacak.