KPSS önlisans sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS 2016 önlisans sınavı yapıldı. KPSS sınav sonuçları ÖSYM'nin sonuc.osym.gov.tr adresinden adayların erişimine açılacak.

ÖSYM tarafından bugün saat 9.30'da başlayan KPSS önlisans sınav sonuçlarını memur olma hayali kuran adaylar büyük bir merak içinde bekliyor. KPSS 2016 önlisans sınav sonuçları ÖSYM'den yapılan son dakika açıklamasına göre sonuçların 20 Kasım'da yapılacak ortaöğretim oturumunun ardından bir hafta sonra açıklanması bekleniyor. ÖSYM, sınav sonuçları için henüz resmi bir açıklama yapmadı. 

KPSS ÖNLİSANS SINAV SONUÇLARI ÖSYM SON DAKİKA AÇIKLAMASI

ÖSYM tarafından bugün saat 9.30'da başlayan KPSS önlisans sınav sonuçları için adaylar sabırsızlık içinde. Sonuçların 20 Kasım'da yapılacak ortaöğretim oturumunun ardından bir hafta sonra açıklanması bekleniyor. ÖSYM, sınav sonuçları için henüz resmi bir açıklama yapmadı. ÖSYM tarafından açıklama yapıldığı an haberimizin içerisine eklenecektir.

Sınav sonuçları, ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr/ internet adresinden açıklanacak. Adaylar, sonuçlarını T.C Kimlik numaraları ve şifrelerini girerek öğrenebilecekler.