22 Aralık 2021 bugün Konya'da hangi ilçelerde okullar tatil? Konya'da okullar tatil mi?

Konyalı vatandaşlar bugün kentlerinde okulların tatil edilip edilmediğini araştırıyor. Konya Valiliği tarafından sosyal medya hesabı üzerinden kar tatiline ilişkin açıklama yapıldı. Buna göre bugün (22 Aralık Çarşamba) bazı ilçelerde yüz yüze öğretime ara verildi...

Yurt genelinde etkisini göstermeye başlayan kar nedeni ile bazı il ve ilçelerde okullarda tatil kararları alınıyor. Konyalılar bugün okulların tatil olup olmadığını araştırıyor. Peki, Konya'da okullar tatil mi? 22 Aralık 2021 bugün Konya'da hangi ilçelerde okullar tatil?

KONYA'DA BAZI İLÇELERDE OKULLAR TATİL

Konya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, meteorolojik şartlar nedeniyle Beyşehir, Hüyük, Altınekin ilçelerinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarla Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı kreşlerde 22 Aralık Çarşamba eğitim öğretime uzaktan devam edileceği duyuruldu. Doğanhisar ve Bozkır ilçelerinde de eğitime gün ara verildiği ve eğitimin online şekilde yapılacağı bildirildi.

22 Aralık okullar tatil mi? Ardahan, Trabzon, Konya, Karabük, Erzurum bugün okullar tatil mi?

Açıklamada, 'Ayrıca bu ilçelerimizde engelli veya hamile olan kamu çalışanlarımızın, 22 Aralık 2021 tarihinde bir gün süresince izinli sayılmasına karar verilmiştir.' denildi.