Kaymakamlık sınav soruları ÖSYM tarafından yayında! Kaymakamlık sınav sonuçları açıklanır?

Kaymakamlık sınav soruları ÖSYM tarafından yayında..Kaymakamlık sınav sonuçları 2019 ne zaman açıklanacak? sorusu arama motorunda yoğun olarak araştırılmaya başladı. Kaymakam olmak isteyenlerin heyecanla beklediğin gün geldi. 2019 İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı bugün yapılıyor. Sınav giriş belgesi ise geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Adaylar sınav belgelerine https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edinebileceklerdir .

Kaymakamlık sınav sonuçları 2019 ne zaman açıklanacak? sorusu sınava girecek adaylar tarafından merak edilmeye başladı. 2019 İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı (2019-Kaymakamlık), bugün Ankara’da gerçekleştiriliyor. Sınavda adaylara, 34 sorudan oluşan Genel Yetenek ve Genel Kültür Testi ile 66 sorudan oluşan Alan Bilgisi Testi uygulanacak. Kaymakam olmak isteyen adaylar kaymakamlık sınavı saat kaçta, sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusuna yanıt aranıyor. İşte yanıtı..

 KAYMAKAMLIK SINAV SORULARI YAYINDA

09 Kasım 2019 tarihinde uygulanan İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavının (2019-Kaymakamlık) Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarının % 10'u aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 11 Kasım 2019 tarihinde saat 14.15’ten itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebileceklerdir

SINAV SORULARI İÇİN TIKLAYINIZ

KAYMAKAMLIK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Adaylar sınav sonuçlarını ÖSYM’nin "https://sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebilecek. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmünde olacak. Kaymakamlık sınavı sonuçları 4 Aralık 2019 tarihinde belli olacak.