AUZEF final sınavları online mı yapılacak?

İstanbul Üniversitesi bünyesinde gerçekleşen AUZEF final sınavları merak edilen konular arasında yer alıyor. Örgün eğitim almayan kişiler Açıköğretim Fakülteleri sayesinde eğitimlerini alabiliyor.

AUZEF final sınavları yoğun ilgi görüyor. Yeni tip koronavirüs salgınından dolayı sınavlar elektronik ortamda gerçekleşiyor. Sınavda adaylar belirli saatlerde verilen soruları cevaplamaya çalışıyor. 

AUZEF FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

İstanbul Üniversitesi tarafından yayınlanan akademik takvimde AUZEF Yarıyıl sonu (Bitirme Sınavları) 10-20 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Sınavların online mı yoksa klasik olarak mı yapılacağı hakkında bir açıkla bulunmuyor. Telafi ya da bütünleme sınavları 10-21 Ağustos, Mezuniyete 3 ders ise 17-18 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

AUZEF HAKKINDA

İstanbul Üniversitesi bünyesinde yer akan açık ve uzaktan eğitim görme imkânı sunuyor. Örgün öğrenim alamayan öğrenciler AUZEF üzerinden İstanbul Üniversitesinde örgün öğretimde okuyan öğrencilerin yararlandığı bütün imkânlardan faydalanabilmektedir. Dünyanın herhangi bir yerinden Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, öğrencilerine internet üzerinden İstanbul Üniversitesi standartlarında öğrenim görme ve mezun olma fırsatı sunuyor.