İlahiyat Fakültesi taban puanları açıklandı mı? 2021 ÖSYM İlahiyat taban puanları ve kontenjan listesi burada!

İlahiyat Fakültesi taban puanları bugün yayımlandı. Dün Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, YKS sonuçlarını açıkladı. Uzun zamandır merakla beklenen sonuçlara erişim, ÖSYM'nin web sitesi üzerinden gerçekleşti. İlahiyat Fakültesi taban puanları ve kontenjan listesine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

İlahiyat Fakültesi taban puanları ve kontenjan listesi belli oldu. 26-27 Haziran tarihlerinde düzenlene YKS sınav sonuçları açıklandı. Milyonlarca aday sınav sonuçlarının ardından gözlerinin tercih ettikleri üniversitelerin taban puanlarına çevirmişti. Peki, İlahiyat Fakültesi taban puanları 2021 açıklandı mı? İşte İlahiyat Fakültesi taban puanları ve kontenjan listesi...

İLAHİYAT FAKÜLTESİ TABAN PUANLARI 2021 AÇIKLANDI MI?

2021 İlahiyat Fakültesi taban puanları açıklandı. ÖSYM bugün YKS tercih kılavuzunu yayımladı.

İLAHİYAT FAKÜLTESİ TABAN PUANLARI 2021 İÇİN TIKLAYIN

YKS TERCİH KILAVUZU YAYINLANDI MI?

2021 YKS tercih kılavuzu henüz yayınlanmadı. Ancak öncesinde ÖSYM tarafından bilgilendirme amaçlı kılavuz erişime açıldı. ÖSYM tarafından yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı:

"2021-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu, 16 - 26 Temmuz 2021 tarihleri arasında ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır. Kılavuz, adaylara ve diğer ilgililere ön bilgi vermek amacıyla yayımlanmaktadır. Bu nedenle adayların, tercihlerini belirlemeden önce tercih süresi içinde ÖSYM'nin internet adresinden yeniden yayımlanacak 2021-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu dikkatle incelemeleri ve ÖSYM'den yapılan duyuruları takip etmeleri gerekmektedir."