Hukuk Fakültesi taban puanları açıklandı! Hukuk Fakültesi taban puanları ve kontenjan listesi yayımda!

Hukuk Fakültesi taban puanları belli oldu. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından açıklanan YKS sonuçlarının ardından üniversitelerin taban puanları merak konusu olmuştu. YKS tercih kılavuzunun yayımlanmasıyla beraber Hukuk Fakültesi taban puanları ve kontenjan listesi de açıklanmış oldu. İşte Hukuk Fakültesi taban puanları...

Hukuk Fakültesi taban puanları bugün yoğun bir şekilde araştırılıyor. Milyonlarca aday dün sabah saatlerinde YKS sonuçlarını öğrendi. Üniversitelerin taban puanlarını öğrenmek isteyen adaylar, aramalarında Hukuk Fakültesi taban puanları açıklandı mı? sorusuna yanıt arıyordu. Merak edilen soruya cevap ÖSYM'den geldi. YKS tercih kılavuzunun yayımlanmasıyla beraber Hukuk Fakültesi taban puanları ve kontenjan listesi belli oldu.

HUKUK FAKÜLTESİ TABAN PUANLARI AÇIKLANDI MI?

ÖSYM, YKS tercih kılavuzunu yayımladı. Hukuk Fakültesi taban puanları belli oldu. Milyonlarca öğrenci ise yeni taban puanlarını öğrenmek için araştırma yapmaya başladı.

HUKUK FAKÜLTESİ TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

YKS'DE BARAJI GEÇEMEYENLER NE YAPACAK?

TYT'de 150 ve üzeri puan alan öğrenciler, TYT puanı ile öğrenci alan yükseköğretim programlarını tercih edebilecek. TYT sınavında 150 ve üzeri puan alan adaylardan SAY, SÖZ, EA, DİL puanları 180 ve üzeri olan adaylar, bu puan türleriyle öğrenci alan lisans programlarıyla birlikte TYT puanı ile öğrenci alan ön lisans programlarını seçebilecekler. YKS 2021 sınavında barajı geçemeyenler tercih yapamayacak.

TIP Fakültesi taban puanları açıklandı mı? 2021 TIP Fakültesi taban puanı ve başarı sıralaması!

Diş Hekimliği taban puanları açıklandı mı? 2021 Diş Hekimliği taban puanı ve başarı sıralaması!