EKPSS başvuru ücreti ne kadar?

ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde geçerli fotoğrafı olan ve eğitim bilgileri ile EKPSS/KURA için gereken engel durumuna ilişkin bilgilerinde değişiklik bulunmayanlar, başvurularını, ÖSYM’nin http://www.ais.osym.gov.tr internet adresinden bireysel olarak yapabileceklerdir.

EKPSS başvurusunu nasıl yapılacağı merak ediliyor. Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı başvuruları 2020 yılında da yoğun ilgi görüyor. 24 Ocak’ta başlayan işlemler 12 Şubat’a kadar devam edecek. Kura başvuruları ise nisan ayında başlayacak. Haberimiz içerisinden EKPSS başvuru işlemleri ile ilgili merak edilenlere ulaşabilirsiniz.

EKPSS BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

EKPSS sınav ücreti : 120,00 tl (Sınav ücreti sınava girecek her bir aday için 120,00 tl’dir. 35,00 tl aday tarafından 24 ocak-13 şubat 2020 tarihleri arasında yatırılacaktır 85,00 tl ise aile, çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığı tarafından sınava girecek her bir aday için ösym hesabına yatırılacaktır.)

BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

ÖSYM GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Kuraya katılacak adaylar için başvuru ücreti : 20,00 tl (bu ücret, aday tarafından 28 nisan-13 mayıs 2020 tarihleri arasında yatırılacaktır.)