ÖSYM eczacılık sınav sonuçları için tarih verdi mi? Eczacılık sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 26 Eylül'de düzenlenecek olan 2021-Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2021-EUS) ve 2021-Eczacılık Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavına (2021-STS Eczacılık) geri sayım başladı. Sınava katılacak olan tüm adaylar Eczacılık sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM eczacılık sınav sonuçları için tarih verdi mi? gibi soruların yanıtlarını merak ediyorlar.

Eczacılık Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı ve Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı bugün düzenlenecek. Sınava katılım sağlayacak olan tüm adaylar Eczacılık sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM eczacılık sınav sonuçları için tarih verdi mi? gibi soruların yanıtlarını yoğun bir şekilde araştırmaya başladılar. İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

ECZACILIK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı ve Eczacılık Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı'nın sonuçları 15 Ekim 2021 tarihinde açıklanacak.

SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN VE NEREDEN AÇIKLANACAK?

Sınavların sonuçları, ÖSYM'nin internet sayfasında yayınlanacak, adaylar sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları/Y.U. Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternet sayfasındaki duyurular adaylara tebliğ hükmündedir.

STS ECZACILIK SINAVI NEDİR?

STS Eczacılık sınavı, eczacılık alanında yurtdışı yükseköğretim diploma denkliği için yapılan Seviye Tespit Sınavı'dır.

Eczacılık Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı (2021-STS Eczacılık)'nda başarılı olabilmek için 100 üzerinden en az 40 puan alınması gerekmektedir.

ECZACILIKTA UZMANLIK SINAVI NEDİR?

EUS, Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı olarak bilinen sınavın açılımıdır. Yaygın olarak eczacılıkta uzmanlık sınavı olarak bilinen sınav, eczacılık bölümü sorularından oluşmaktadır.

Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (EUS), 26 Eylül 2021 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilecek. 2021 EUS 135 dakika sürecek. 2021 EUS (Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı)'ta, adayların mesleki bilgilerini ölçmeye yönelik 100 soru yer alacak.