Ebelik taban puanları ve başarı sıralamaları listesi! Ebelik taban puanları 2021 açıklandı mı?

YKS tercihleri bugün itibariyle başlıyor. Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih dönemine ilişkin detaylar da yoğun bir şekilde araştırılıyor. Üniversite tercihlerinde ebelik bölümünü yazmak isteyenler Ebelik taban puanları 2021 açıklandı mı? Ebelik taban puanları ve başarı sıralamaları listesi yayında mı? gibi soruların yanıtlarını yoğun bir şekilde araştırıyorlar. İşte tüm merak edilenler...

YKS sınav sonucunu öğrenen tüm öğrenciler, aldıkları puan ile hangi bölümleri tercih edebileceklerini araştırmaya başladılar. Bu kapsamda puanı merak edilen bölümlerin başında ebelik bölümü de yer alıyor. Ebelik taban puanları 2021 açıklandı mı? Ebelik taban puanları ve başarı sıralamaları listesi yayında mı? gibi soruların yanıtları merak ediliyor. İşte tüm detaylar..

EBELİK TABAN PUANLARI 2021 AÇIKLANDI MI?

Ebelik bölümü taban puanları 2021 YKS Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'nda yayınlandı.

2021 YKS PROGRAMLARI VE KONTENJANLARI KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

2021 YKS TERCİHLERİ NE ZAMAN?

2021-YKS tercih işlemleri, 05 Ağustos 2021 tarihinde başlayacaktır. Adaylar tercihlerini, 05-13 Ağustos 2021 tarihleri arasında, kılavuzda yer alan kurallara göre ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleriyle veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından kendileri yapacaklardır. Tercih işlemleri, 13 Ağustos 2021 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.