EBA canlı derse nasıl giriş yapılır? EBA 24-28 Mayıs ders programı burada

EBA 24-28 Mayıs ders programı yoğun ilgi görüyor. Milyonlarca öğrenci sabah saatleri itibari ile EBA'ya giriş yapmaya başladı. Pandemi nedeni ile öğrenimlerine evlerinden devam eden öğrenciler, EBA Tv ve canlı sınıflarda derslerini işleyebiliyor. Peki, EBA canlı yayın nasıl açılır? EBA 24-28 Mayıs ders programı burada...

Pandemi nedeni ile öğrenimlerine internet üzerinden devam eden milyonlarca öğrenci sabah saatleri itibari ile EBA'ya giriş yapmaya başladı. EBA Tv'de haftanın ders programına göre ders konuları anlatılırken aynı zamanda canlı derslere de katılım sağlanabiliyor. Peki, EBA canlı yayın nasıl açılır? EBA 24-28 Mayıs ders programı burada...

EBA 24-28 HAFTASI DERS PROGRAMI

İlkokul ders programı için tıklayın.

Ortaokul ders programı için tıklayın.

Lise ders programı için tıklayın.

EBA GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

EBA'ya öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve kendi oluşturacakları şifreleriyle, veliler e-devlet hesap bilgileriyle, öğretmenler de MEBBİS ya da e-devlet hesap bilgileriyle giriş yapabiliyor.

EBA CANLI DERSE GİRİŞ NASIL YAPILIR?

http://www.eba.gov.tr/#/sinif-bazli adresinden giriş yapılabiliyor. EBA Canlı Ders programınızı öğrenebilmek için istenilen bilgilerin girilmesi gerekiyor.

T.C. kimlik no

Güvenlik kodu

CANLI DERSE NE ZAMAN KATILABİLİRİM?

Canlı dersinize, dersinizin başlangıç saati geldiğinde katılabilirsiniz. "Katıl" düğmesi, dersiniz aktif olduğu sürece görünecektir. Süre dolmadığı sürece, geç kalsanız bile dersinize katılabilirsiniz. Ancak dersin süresi bittiğinde derse katılamazsınız.

Canlı dersinize 10 dakika kala EBA'ya giriş yaptığınızda karşınıza dersinizin başlama saatini bekleyeceğiniz ekran çıkmaktadır. Ders saati geldiğinde "Derse Katıl" düğmesine tıklayarak öğretmeninizin dersi başlatmasını bekleyebilirsiniz.

TELEFONDAN CANLI DERSE GİRİLİR Mİ?

Evet, erişebilirsiniz. iOS ve Android işletim sistemi olan cihazlarda, EBA Cep Uygulaması'ndaki "Canlı Dersler" sayfasından derslerinizi yapabilirsiniz. Mobil cihazların internet tarayıcılarından EBA'ya erişerek canlı derslere katılamazsınız.

Ayrıca canlı dersinizin başlamasına 10 dakika kala EBA Cep Uygulaması'na giriş yaptığınızda karşınıza dersinizin başlama saatini bekleyeceğiniz ekran çıkmaktadır. Ders saati geldiğinde "Derse Katıl" düğmesine tıklayarak öğretmeninizin dersi başlatmasını bekleyebilirsiniz.