LGS salon ve sıra no nasıl öğrenilir? e-Okul LGS sınav giriş belgesi öğrenme linki

LGS salon ve sıra no nasıl öğrenilir sorusu 1.7 milyon öğrenci tarfından araştırılıyor. Bugün sınav 2 oturum halinde yapılacak. Adaylar LGS giriş belgelerine e-okul sistemi üzerinden erişebilecek. Ortaokul öğrencilerini gireceği Liseler Geçiş Sistemi (LGS) yarın Türkiye saati ile 09:30'da yapılacak. Bakan Ziya Selçuk yeni tip koronavirüs salgını için gerekli tedbirlerin alındığını vurguladı. e- okul LGS giriş belgesi hakkında detaylar haberimizde.

LGS sınavı için heyecanlı olan adaylar, LGS sınav giriş belgesinde bulunan salon sıra numarasını öğrenmek istiyor. Geçtiğimiz günlerde MEB tarafından LGS sınav giriş belgeleri açıklandı. Sınava toplamda 1.7 milyon öğrencinin gireceği aktarıldı. Sınava girişte hata yapmak istemeyen öğrenciler LGS salon ve sıra numarası nasıl öğrenilir sorusunun yanıtını araştırıyor. 

LGS sınavı 2020 saat kaçta başlayacak? LGS sınavı 1. oturum ve 2. oturum kaçta başlıyor, kaç dakika sürecek?

LGS GİRİŞ BELGELERİ 2020

Liseler Geçiş Sistemi (LGS) sınav belgeleri MEB tarafından yayımlandı. 20 Haziran'da yapılacak sınav hakkında giriş bilgileri belli oldu. Bina, salon ve sıra bilgileri açıklanan belgeye öğrenciler e-okul sisteminden bakabilecek.

LGS GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

LGS 2020 1. oturum kaç soru var? LGS sözel alan konuları neler?

Fotoğraflı sınav giriş belgesi 10 Haziran 2020 tarihinden itibaren elektronik ortamda okul müdürlükleri tarafından alınacak, mühürlenerek onaylandıktan sonra öğrencinin sınava gireceği salon ve sırada hazır bulundurulacaktır.

SALGINA KARŞI BİNA SAYISI ARTTIRILDI

Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk, 20 Haziran 2020'de yapılacak LGS sınavları için gerekli tedbirlerin alındığını duyurdu. Resmi twitter hesbaından yaptığı açıklamada Bakan Selçuk, 18 bin 139'a, salon sayısını 111 bin 918'e çıkardıklarını belirtti.

LGS sınav sonuçları 2020 ne zaman açıklanacak? LGS yerleştirme sonuçları için tarih verildi mi?