E OKUL GİRİŞ: E okul LGS giriş yeri öğrenme ekranı açıldı! E okul VBS giriş nasıl yapılır?

E okul giriş ekranı bugün açıklanacak LGS sınav giriş yerleri nedeni ile yoğun ilgi görüyor. Öğrenciler ve veliler E okul sistemine giriş yaparak sınav giriş belgesinin yanında notları ve devamsızlık gibi bilgileri görüntüleyebiliyor. Peki, E okul VBS giriş nasıl yapılır? E okul LGS giriş yeri öğrenme ekranı açıldı mı?

E-okul VBS öğrenci giriş ekranı öğrenci ve veliler tarafından araştırılıyor. Öğrenciler ve veliler yazılı tarihleri, ders programı ve devamsızlık ile ilgili bilgileri MEB'in bu uygulaması üzerinden öğrenebiliyor. Bugün LGS giriş yerleri de yine E okul üzerinden açıklanacak. E okul VBS giriş nasıl yapılır? E okul LGS giriş yeri öğrenme ekranı açıldı mı? İşte merak edilenler...

E-OKUL VBS ÖĞRENCİ GİRİŞ SAYFASI İÇİN TIKLA

E-OKUL VBS GİRİŞİ NASIL VE NEREDEN YAPILIYOR?

E-Okul'a giriş yapmak için öncelikle https://e-okul.meb.gov.tr/ adresine gitmelisiniz. Bu adreste sisteme giriş yapmak isteyen öğretmenler e-Okul Yönetimi Bilgi Sistemi Girişi sekmesini, sisteme giriş yapmak isteyen öğrenciler ve veliler ise Veli Bilgilendirme Sistemi Girişi sekmesini seçerek işlemlerine devam etmelidir.

E OKUL LGS SINAV ÖĞRENME EKRANI AÇILDI MI?

E OKUL LGS sınav giriş yerleri erişime açıldı.

E-OKUL BİLGİLENDİRME SİSTEMİNDE NELER VAR?

Devamsızlık durumları

Yazılı notları

Karne notları

Aldığı belgeler

Yılsonu notları

Haftalık ders programı

Nakil durumu

Sınav bilgileri