e-Okul 'Çocuğum hangi okula gidecek' sorusunun yanıtı erişime açıldı

2020-2021 eğitim-öğretim yılı ana sınıfı, ilk ve ortaokul kayıtları e-Okul sistemi üzerinden erişime açıldı. Sistemde adrese dayalı olarak 'Çocuğum hangi okula gidecek' sorusunun yanıtı da mevcut. Çocuğunuzun hangi okula gideceğini öğrenmenin yolu haberimizin devamında...

e-Okul üzerinden ayrıca adrese dayalı kayıt bilgisine de ulaşılıyor. e okul ana sınıfı, ilk okul ve ortaokul kayıtları ile ilgili detaylar ve e-okul giriş sayfası haberimizde.

Velilerin heyecanla beklediği sorunun yanıtına açıklama geldi. "Çocuğum hangi okula gidecek" sorusu milyonlarca velinin merak ettiği soruydu.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2020-2021 eğitim-öğretim yılı ana sınıfı, ilk ve ortaokul kayıtlarının e-okul'da erişime açıldığını belirtti.

e-Okul sistemi adrese dayalı kayıt bilgisiyle hangi çocuğun hangi okula gideceğini gösteriyor. 

Çocuğunuzun hangi okula gideceğini, e-Okul sistemine girişi haberimizin detaylarından öğrenebilirsiniz.

ÇOCUĞUM HANGİ OKULA GİDECEK?

 Bu nedenle veliler çocuklarının hangi okula gideceğini merak ediyor. e-Okul sisteminde adreslere göre çocuğunuzun hangi okula kayıt edilebileceğini öğrenebilirsiniz. Aşağıdaki bağlantıya tıkladıktan sonra, açılan sayfada çocuğunuzun TC. Kimlik numarası doğum tarihi ve yazılı olan giriş kodu bilgilerini girmeniz gerekiyor.

Çocukların 2020-2021 eğitim öğretim yılında hangi okula gideceği belirlendi. Sistem adrese dayalı olarak atama yapıyor.

Velilerin en çok merak ettiği 'Çocuğum hangi okula gidecek' sorusunun yanıtı da bu dönemde belirlenmiş oluyor.

e-Okul sistemine giriş yaparak çocuğunuzu hangi okula kaydedebileceğinizi öğrenmeniz mümkün. 

E-OKUL'A NASIL GİRİŞ YAPILIR?

Aşağıdaki linke tıklayarak çocuğunuzu evinize en yakın hangi okula kaydedebileceğinizi, TC. kimlik numarası, doğum tarihi ve yazılı olan giriş kodunu girerek öğrenebilirsiniz.

e-OKULA GİRİŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYIN