DHBT sonuçları 2021 açıklandı! KPSS DHBT sınav sonuç sorgulama ekranı!

DHBT sınav sonuçları açıklandı! 11 Nisan Pazar günü düzenlenen sınav sonrası adaylar DHBT sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak? KPSS DHBT sınav sonuçları bugün açıklanacak mı? sorusuna yanıt arıyordu. Sınavın ardından tam 23 gün geçmesiyle beraber konu gündemde yer almaya devam ediyor. Sınav sonuçları ÖSYM'nin ais sistemi üzerinden açıklanıyor.

DHBT sınav sonuçları, adayların yakından takip ettiği konular arasında yer almaya devam ediyor. Koronavirüs pandemisi sonrası 11 Nisan'a ertelenen sınavın üzerinden tam 24 gün geçti. Sınava katılım sağlayan adaylar sınav sonuçlarını öğrenmek istiyor. Diyanet İşleri Başkanlığında görev almak isteyen kişilerin katıldığı DHBT sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak? KPSS DHBT sınav sonuçları bugün açıklanacak mı? sorularına yanıt arıyordu. İşte sonuçlar...

DHBT SONUÇLARI 2021 NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

11 Nisan 2021 tarihinde uygulanan 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavı Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testine (DHBT) ait değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınav sonuçlarına 05 Mayıs 2021 tarihinde saat 11.30'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebileceklerdir.

DHBT SINAV SONUÇ SORGULAMA EKRANI

Sınav sonuçları açıklanınca adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir. Sonuç bilgilerinde adayların testlere verdikleri doğru ve yanlış cevap sayıları ve KPSS puanları yer alacaktır. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.

SINAV SORULARI YAYIMLANDI

11 Nisan 2021 tarihinde uygulanan 2020 Kamu Personel Seçme Sınavı Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testinin (DHBT) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarları yayımlandı.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 12 Nisan 2021 tarihinde saat 11.15'ten itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebileceklerdir.