DGS ödemesi nasıl yapılır? ÖSYM AİS DGS başvuru ve para yatırma ekranı burada!

ÖSYM takvimine göre bugün DGS için geç başvurular kabul ediliyor. İki yıllık öğrenimini dörde tamamlamak isteyen önlisans mezunları DGS'ye girebiliyor. Başvuru dönemini kaçıran adaylar geç başvurularını gerçekleştirdiler. Başvurular ödemelerin de yapılması ile tamamlanmış olacak. Peki, DGS ödemesi nasıl yapılır? ÖSYM AİS DGS başvuru ve para yatırma ekranı...

ÖSYM AİS DGS başvuru ve para yatırma ekranı yoğun ilgi görüyor. DGS geç başvuruları dün alındı. DGS başvurusunu henüz yapmamış olan adaylar başvurularını saat 23:59'a kadar yapabildiler. Ödemeler de başvuru ile aynı gün yapıldı. Peki, Peki, DGS ödemesi nasıl yapılır? ÖSYM AİS DGS başvuru ve para yatırma ekranı...

ÖSYM AİS DGS GEÇ BAŞVURU EKRANI

DGS ÖDEMESİ NASIL YAPILIR?

DGS sınav ücreti 225 TL'dir. Geç başvuru gününde yapılan başvurularda sınav ücreti %50 artırımlı olarak, başvurunun yapıldığı gün ÖSYM'nin internet sayfasında e-İŞLEMLER'de yer alan "ÖDEMELER" alanından kredi kartı/banka kartı ile ödenecektir. Geç başvuru gününde yapılan başvurularda bankalardan ücret ödemesi yapılmamalıdır.

Geç başvuru gününde başvurusunu yaptığı hâlde sınav ücretini aynı gün içinde yatırmayan adayların başvuru bilgileri silinecektir.

Geç başvuru günlerinde başvuru yapan ve sınav ücretini süresi içinde yatırarak başvurularını tamamlayan adayların, başvurularının tamamlandığını https://ais.osym.gov.tr internet adresinden, sınav ücretini yatırma süresi tamamlanmadan teyit etmeleri ve başvuru bilgilerinin bir dökümünü yazıcıdan alarak başvurunun diğer aşamalarında gerekebileceğinden özenle saklanmaları gerekmektedir.