DGS geç başvuru ne zaman? DGS geç başvuru ücreti ne kadar?

2022 DGS sınavı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 3 Temmuz'da gerçekleşecek. DGS sınavına katılmak isteyen ancak başvuru tarihlerini kaçıranlar geç başvuru tarihini merak ediyor. Peki, DGS geç başvuru ne zaman? DGS geç başvuru ücreti ne kadar?

DGS sınavı için geri sayım devam ederken geç başvuru tarihi ile ilgili aramalar da hız kazandı. Başvuru dönemini kaçıran veya DGS sınavına sonradan girmeye karar verenler geç başvuruların nasıl yapılacağını merak ediyor. Peki, DGS geç başvuru ne zaman? DGS geç başvuru ücreti ne kadar?

DGS GEÇ BAŞVURU NE ZAMAN?

DGS 2022 geç başvurular 31 Mayıs'ta yapılacak. Başvuru ekranı 23:59'dan sonra kapanacak. Sınav ücreti de aynı gün ödenecek.

DGS SINAV TARİHİ NE ZAMAN?

2022 DGS sınavı 3 Temmuz'da yapılacak .

DGS GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

Geç Başvuru Gününde yapılan başvurularda sınav ücreti, yüzde 50 artırımlı olarak aynı gün ödenecektir. Buna göre 190,00 TL + 80 TL ödeme yapılacak.

DGS başvuru ücreti, ÖSYM'nin internet sayfasında e-İŞLEMLER'de yer alan ödemeler alanından kredi kartı/banka kartı ile de yatırılabildiği gibi kılavuz içerisinde belirtilen bankalara da yatırılabiliyor.