MEB 26-27 Nisan TEOG tatili kararı

TEOG tatili velilerin kafasını karıştırdı. Çarşamba günü okullar tatil mi Perşembe günü okul var mı sorularının yanıtı arayan veliler için MEB'in TEOG tatili kararını derledik.

Çarşamba günü okular tatil mi sorusu velilerin gündeminde. 26 Nisan 2017 Çarşamba ve 27 Nisan 2017 Perşembe günü okullar tatil ancak hepsi değil. 26-27 Nisan TEOG sınavları nedeniyle ortaokullar iki gün tatil. TEOG sınavları iki günde yapılacaktır. 26 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan ilk sınav Türkçe sınavıdır. 

TEOG SINAV HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

E-OKUL SİSTEMİNE GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN...

TEOG TATİLİ ÇARŞAMBA GÜNÜ İLKOKULLAR VE LİSELER KAPALI MI?

TEOG tatili yalnızca ortaokulları kapsıyor. Genel olarak 26 Nisan Çarşamba ve 27 Nisan Perşembe günleri ilkokullar ve liseler eğitime devam edecek. Yani Çarşamba ve Perşembe günleri ilkokullar ve liseler kapalı değil. Ancak bu durumun istisnaları olabilir. Ortaokullar ile aynı bahçeyi kullanan ilkokullar ve liseler de 26-27 Nisan TEOG tatilinden faydalanabilecek. Eğer çocuğunuzun gittiği ilkokul ve liseyle aynı bahçeyi kullanan bir ortaokul varsa sizin çocuğunuzun da okulu çarşamba ve perşembe günü kapalı olabilir.