Bugün ne sınavı var? ÖSYM, MEB, Açıköğretim 6-7 Ocak 2024 sınav takvimi

Hafta sonu düzenlenen sınavlar hakkında araştırmalar hız kazandı. ÖSYM, MEB ve Açıköğretim Üniversitelerinin sınavları cumartesi-pazar günleri uygulanıyor. Bugün gerçekleştirilecek olan sınavın giriş belgeleri yayımlandı. Adaylar, sınav belgeleriyle birlikte sınav saatinden önce, yerlerinde olacaklar. Peki bugün ne sınavı var? İşte ÖSYM, MEB, Açıköğretim 6-7 Ocak 2024 sınav takvimi

Hafta sonu ÖSYM, MEB ve Açıköğretim Üniversiteleri tarafından düzenlenen sınavlar uygulanmaya devam ediyor. Bugün ne sınavı var? sorusunun cevabı, okul önlerindeki kalabalık nedeniyle merak ediliyor. Ocak ayının 6-7 tarihlerinde düzenlenecek olan sınavlara katılacak olan adayların, sınav giriş belgeleriyle birlikte sınav yerlerinde hazır bulunmaları gerekiyor. Peki Hafta sonu sınav var mı, ne sınavı var? İşte 6-7 Ocak 2024 sınav takvimi

BUGÜN NE SINAVI VAR?

Bugün İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) 2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı bitirme (final) Sınavları gerçekleştirilecek. Sınavlar, Cumartesi ve Pazar günleri sabah ve öğle olmak üzere toplam 3 oturumda tamamlanacak.

AUZEF final sınavları 6-7 Ocak 2024 tarihleri arasında tamamlanacak.

Öğrenciler, sınav giriş belgelerine http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak erişebilecekler.

Açıköğretim programlarında dört (4) yanlış cevap, bir (1) doğru cevabı eksiltmektedir. (Yapılan her yanlış cevap için alınan toplam puandan 1,25 puan düşülmektedir.) Uzaktan öğretim programlarında başarı notu, hesaplama farklılığı nedeniyle bu kural uygulanmamaktadır.

Ara/vize sınav sonuçlarının değerlendirmeye etki oranı %30, bitirme/telafi sınavının ise %70'tir.

AUZEF sınavı saat kaçta başlayıp, kaçta bitiyor? AUZEF sınavı kaç dakika sürüuyor? İşte AUZEF sınav saatleri

AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023-2024 AUZEF Güz Dönemi Final sınavı sonuç tarihi