Karneler ne zaman verilecek? Bu sene karne verilecek mi?

Bu sene karnelerin verilip verilmeyeceği ilgi ile takip ediliyor. Yaz tatilinin yaklaşması ile beraber veliler ve öğretmenler Bu sene karne verilecek mi? Karneler ne zaman verilecek? sorusuna yanıt aramaya başladı. Bu akşam Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 24 TV'de Esra Elönü ile Arafta Sorular programında merak edilen konulara açıklık getirilecek.

Okulların kapanmasıyla beraber dönem sonun öğrencilere karneler veriliyor. Koronavirüs salgını sebebiyle birçok öğrenci eğitimlerin online olarak devam ediyor. Vatandaşlar aramalarında Bu sene karne verilecek mi? Karneler ne zaman verilecek? sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

KARNELER NE ZAMAN VERİLECEK?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, katıldığı programda karneleri yüz yüze vermek arzumuz demişti.

Bu akşam konuya dair net bir açıklama geldiği taktirde haberimizde detaylara yer vereceğiz.

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan son açıklamada şu şekildeydi: "Ülkemiz genelinde Kovid-19 salgın tedbirleri çerçevesindeki kademeli normalleşme kapsamında 17 Mayıs Pazartesi gününden itibaren okul öncesi eğitim kurumları, özel gereksinimli öğrencilerimizin özel eğitim okul ve sınıfları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile 8 ve 12'nci sınıfların destekleme ve yetiştirme kursları/takviye kurslarında yüz yüze eğitime geçilecektir. Diğer kademelerdeki resmî ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında 1 Haziran Salı gününe kadar uzaktan eğitime devam edilecektir. " denildi.