BİLSEM öğretmen mülakatları ne zaman? BİLSEM öğretmen mülakat sınavı giriş belgesi yayınlandı mı?

BİLSEM öğretmen sözlü mülakat sınavları yoğun ilgi görüyor. ''2022 Yılı BİLSEM Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu'' doğrultusunda bölge sözlü sınavlarına katılmaya hak kazananların listesi açıklandı. Peki, BİLSEM öğretmen mülakatları ne zaman? BİLSEM öğretmen mülakat sınavı giriş belgesi yayınlandı mı? İşte merak edilenler...

BİLSEM öğretmen mülakatları ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. 2022 yılı BİLSEM öğretmen alımı kapsamında bölge sözlü sınavına katılmaya hak kazananlar "2022 Yılı BİLSEM Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu" doğrultusunda açıklandı. Peki, BİLSEM öğretmen mülakatları ne zaman? BİLSEM öğretmen mülakat sınavı giriş belgesi yayınlandı mı?

"2022 Yılı Bilim ve Sanat Merkezlerine Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu" kapsamında sözlü sınava hak kazananlara ait liste için tıklayınız.

BİLSEM ÖĞRETMEN MÜLAKAT GİRİŞ BELGESİ YAYINLANDI MI?

BİLSEM öğretmen mülakat sınavı giriş belgesi henüz yayınlanmadı. Sözlü sınava katılacak öğretmenlerin sınava ilişkin tarih, saat ve yer bilgileri Bakanlık tarafından meb.gov.tr /orgm.meb.gov.tr adresinden 07 Mart 2022 tarihinde ilan edilecektir.