BİLSEM öğretmen atama sonuçları açıklandı! Sonuç sorgulama ekranı 2020!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Bilim ve Sanat Merkezi BİLSEM öğretmen atama sonuçları açıklandı. Adaylar BİLSEM sonuçları 2020 için “mebbis.meb.gov.tr” ya da “e-devlet” hesapları üzerinden T.C kimlik numarası ve kullanıcı adıyla sorgulama gerçekleştirebiliyor.

Binlerce öğretmen adayının heyecanla beklediği BİLSEM öğretmen atama sonuçları MEB tarafından açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğretmen atama sonuçları yayınlandı. Özel yetenekli öğrencilere eğitim hizmeti sunan BİLSEM öğretmen atama sonuçları e-devlet ya da “mebbis.meb.gov.tr” adresi üzerinden sorgulanabiliyor.

BİLSEM ÖĞRETMEN ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Bilim ve Sanat Merkezlerinde genel zihinsel yetenek, görsel sanatlar veya müzik yetenek alanlarında özel yetenekli olarak tanılanan öğrencilere eğitim veren öğretmenler için atama sonuçları açıklandı. Adaylar sonuçları “mebbis.meb.gov.tr” ya da “e-devlet” üzerinden kullanıcı adı ve şifre ile öğrenebiliyor.

MEBBİS BİLSEM ÖĞRETMEN ATAMA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI!

E-DEVLET BİLSEM ÖĞRETMEN ATAMA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI!

BİLSEM NEDİR?

Bilim ve sanat merkezleri (BİLSEM); örgün eğitim kurumlarına devam eden ve genel zihinsel yetenek, görsel sanatlar veya müzik yetenek alanlarında özel yetenekli olarak tanılanan öğrencilere, yeteneklerini geliştirerek kapasitelerini en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla destek eğitim vermek üzere açılan özel eğitim kurumlarıdır.

Özel yetenekli öğrencilere kendi potansiyellerini anlamaları, kendilerine ve topluma katkıda bulunabilmeleri için okullarda verilen eğitimi zenginleştiren ve farklılaştıran bir eğitim programı sunan bilim ve sanat merkezleri 81 ilde hizmet vermektedir.