BİLSEM 1. 2. 3 ve 4. sınıf sınav sonuçları sorgulama! BİLSEM mülakat sonuçları nereden öğrenilir?

BİLSEM için binlerce öğrencinin heyecanlı bekleyişi başladı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan son açıklamalarda bireysel değerlendirme sonuçlarıyla ilgili kapsamlı bilgi paylaşılmıştı. Adaylar şimdi sonuçların açıklanacağı saate odaklandı ve sonuçların açıklanmasının ardından süreç başlayacak. Peki, BİLSEM 1. 2. 3 ve 4. sınıf sınav sonuçları sorgulama nasıl yapılır? BİLSEM mülakat sonuçları nereden öğrenilir? İşte bilinmesi gerekenler

BİLSEM 1. 2. 3 ve 4. sınıf sınav sonuçları sorgulama işlemi hakkında yapılan araştırmalar son saatlerde yükselişe geçti. Binlerce adayın heyecanla beklediği sonuçlar hakkında Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yakın zamanda bir açıklama yapılmıştı. Peki, BİLSEM mülakat sonuçları nereden öğrenilir? İşte merak edilenler

BİLSEM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvimine göre BİLSEM bireysel değerlendirme sonuçları 19 Ağustos'ta duyurulacak.

KAYITLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

BİLSEM'e kayıt hakkı kazanan öğrenciler işlemlerini 29 Ağustos ve 9 Eylül tarihleri aralığında yapacaklar.

BİLSEM sınav sonuçları 2022 açıklandı mı? MEB BİLSEM sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

BİLSEM 1. 2. 3 VE 4. SINIF SINAV SONUÇLARI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

BİLSEM bireysel değerlendirme sonuçları 19 Ağustos tarihinde MEB'in yapacağı duyuruyla resmi internet sitesinden kolaylıkla sorgulanabilecek.

İTİRAZ TARİHLERİ AÇIKLANDI

Bireysel değerlendirme sonuçlarına itiraz başvuruları 22 Ağustos ve 26 Ağustos tarihleri aralığında yapılacak.

BİLSEM NEDİR?

BİLSEM ya da tam ismiyle Bilim ve Sanat Merkezleri, Türkiye'deki özel yetenekli öğrencilerin yetenekli oldukları alanları fark etmeleri ve yetenekleri doğrultusunda gelişebilmeleri amacıyla, okullarına ek olarak eğitim alabilecekleri kurumlar olarak tanımlanıyor.

Örgün eğitime ek, destekleyici eğitim süreci olma hedefiyle inşa edilen BİLSEM, öğrencilerin bilim ve sanat merkezlerinde okul saatleri dışında eğitim almalarını temel alıyor. Bu kapsamda BİLSEM, ülkemizdeki öğrencilerin yeteneklerini keşfetmelerine ve ilgili oldukları alanlarda gelişimlerini profesyonel bir ivmeye taşımalarına olanak sağlıyor.