AUZEF telafi sınavı yüz yüze mi, online mı olacak? AUZEF telafi (bütünleme) ne zaman, ertelendi mi, bu hafta sonu mu?

AUZEF telafi (bütünleme) sınavı için geri sayım sürüyor. AUZEF öğrencilerinden bütünleme sınavına katılmak isteyen öğrenciler aramalarını hızlandırdı. AUZEF telafi sınavı yüz yüze mi, online mı olacak? AUZEF telafi (bütünleme) ne zaman, ertelendi mi, bu hafta sonu mu sorularının yanıtı merak ediliyor. İşte yanıtı...

AUZEF öğrencileri telafinin ne zaman ve nasıl yapılacağını merak ediyor. Sınavın yüz yüze mi yoksa online olarak mı yapılacağı araştırılıyor. AUZEF tarafından konuya ilişkin açıklama geldi. Fakülte ile ilgili duyurular için web sayfasındaki duyuruların dikkate alınması gerektiği belirtildi. Peki, AUZEF telafi sınavı yüz yüze mi, online mı olacak? AUZEF telafi (bütünleme) ne zaman, ertelendi mi, bu hafta sonu mu?

AUZEF TELAFİ SINAVI NE ZAMAN?

AUZEF telafi (bütünleme) sınavı bu hafta sonu 22 - 23 Ocak 2022 tarihlerinde gerçekleşecekti. Ancak AUZEF'ten gelen son açıklamaya göre olumsuz hava koşulları nedeni ile sınav ileri bir tarihe ertelendi.

AUZEF ONLİNE MI, YÜZ YÜZE Mİ?


2021-2022 güz yarıyılı telafi (bütünleme) sınavının çevrim içi olarak yapılmasına ilişkin alınan 20.01.2022 tarihli senato kararı güncellenmiştir. Söz konusu telafi sınavı, 12-13 Şubat 2022 tarihlerinde yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir.

AUZEF TELAFİ SINAVINA KİMLER GİRECEK?

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Telafi (Bütünleme) sınavına, Güz Yarıyılı Bitirme (Final) Sınavı sonunda yapılan değerlendirmeden FF, DD ve DC notu aldığınız derslerinizden girebilirsiniz.

FF harf öğrencinin ilgili dersten başarısız olduğunu gösterir, öğrencinin bu dersin sınavına girmesi zorunludur.

DD, DC harf notları koşullu geçildiğini gösterir, telafi sınavında işaretleme yapmak öğrencilerimizin tercihindedir, notlarını yükseltmek amacıyla işaretleme yapabilirler, her koşulda telafi sınavından alınan not geçerli olacaktır.

AUZEF AKADEMİK TAKVİMİ

Bahar dönemi ara sınavları 16-17 Nisan 2022 tarihlerinde yapılacak. Bahar dönemi finalleri ise 4-5 Haziran 2020'de yapılacak.

AUZEF bahar dönemi telafi sınavları 02 - 03 Temmuz 2022 tarihlerinde uygulanacak. AUZEF üç ders sınavı ise 24 Temmuz 2022'de yapılacak.