Vize sınav merkezi tercih işlemleri başladı! AUZEF sınavları ne zaman yapılacak?

AUZEF 2022-2023 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı ara sınav (vize) sınav merkezi tercih işlemleri başladı. Sınav merkezi tercih işlemleri https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresinden yapabiliyor. Peki, 2022 AUZEF sınavları ne zaman?

AUZEF Ara Sınav (Vize) Sınav Merkezi Tercih İşlemleri başladı. Sistem kapandıktan sonra oluşturulan sınav merkezi değişiklik talepleri dikkate alınmayacaktır. AUZEF sınavları ne zaman yapılacak?

AUZEF SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

2022-2023 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı ara sınavları (vize) 12-13 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

SINAV MERKEZİ TERCİH İŞLEMLERİ BAŞLADI

Sınav merkezi tercih işlemleri 04 Ekim 2022 saat 23.59'a kadar https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresinden yapılabiliyor.

Sistem kapandıktan sonra oluşturulan sınav merkezi değişiklik talepleri dikkate alınmayacaktır.

ALES ne zaman? ALES/3 başvuruları başladı mı, ne zaman, nasıl yapılır?

AUZEF HAKKINDA

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), İstanbul Üniversitesi bünyesinde açık öğretim ve uzaktan eğitim programlarının faaliyetlerini yürüten fakültedir. 2009 yılı itibarıyla uzaktan eğitim; 2011 yılından itibaren ise açık öğretim programları kapsamında öğrenci kabul eden AUZEF, bugün gelinen noktada Türkiye'nin en önde gelen dijital fakültesi olma yönünde sürekli ilerlemektedir.

2022 yılı itibarıyla AUZEF'in bünyesinde 34'ü açık öğretim ve 12'si uzaktan eğitim olmak üzere toplamda 46 aktif program yer almaktadır. Bunların 19'u lisans, 22'si ön lisans ve 5 tanesi de lisans tamamlama programlarıdır.