AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? 2021 AUZEF soru ve cevapları açıklandı mı?

AZUEF sınav sonuçları ile soru ve cevaplarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. AUZEF ara sınavları 13-14 Kasım tarihlerinde dört oturumda gerçekleştirilecek. Sınava katılan öğrenciler ''AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? 2021 AUZEF soru ve cevapları açıklandı mı?'' sorularının yanıtını araştırıyor...

2021-2022 Güz Dönemi Ara Sınav için geri sayım sona eriyor. Ara sınavlar 13-14 Kasım tarihlerinde dört oturumda gerçekleştirilecek. Sınava katılacak öğrenciler giriş belgelerini https://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden alınabiliyor. Sınava katılan öğrenciler ise "AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? 2021 AUZEF soru ve cevapları açıklandı mı?" sorularının yanıtını araştırıyor...

AUZEF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

AUZEF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. Sonuçlar açıklandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

AUZEF SORU VE CEVAPLARI AÇIKLANDI MI?

2021 AUZEF güz dönemi ara sınav soru ve cevapları açıklandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

AUZEF HAKKINDA

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), İstanbul Üniversitesi bünyesinde açıköğretim ve uzaktan öğretim programlarının faaliyetlerini yürüten fakültedir. 2009 yılından itibaren uzaktan öğretim, 2011 yılından itibaren de açıköğretim kapsamında programlara öğrenci kabul eden AUZEF, bu yönüyle Türkiye'deki tek açık ve uzaktan öğretim hizmeti veren fakültedir.

AUZEF bünyesinde 24 Lisans, 22 Ön Lisans ve 7 Lisans Tamamlama programı bulunmaktadır. Bu programların 33'i Açıköğretim, 18'i AUZEF'e bağlı Uzaktan Öğretim, 2'si de Diğer Fakültelere Bağlı Uzaktan Öğretim programıdır.

AUZEF tüm öğrencilerine dünyanın her yerinde, internet üzerinden İstanbul Üniversitesi standartları ile öğretim görme ve mezun olma fırsatı sunmaktadır.