AUZEF final sınav sonucu açıklandı mı? AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi üzerinden eğitim alan öğrenciler 10-19 Haziran tarihleri arasında online olarak final sınavlarına girdiler. Bahar dönemine ilişkin bitirme (final) sınavlarının sonuçları için heyecanlı bekleyiş ise başladı. Peki, AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF final sınav sonucu açıklandı mı? İşte tüm detaylar...

Açıköğretim fakültesi öğrencileri bahar dönemi kapsamında gerçekleştirilen AUZEF sınav sonuçları için bekleyişe geçtiler. AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF final sınav sonucu açıklandı mı? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. 10-19 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen sınav sonuçlarına göre, son sınıf öğrencilerinin mezuniyet durumu da belli olacak. İşte tüm merak edilenler...

AUZEF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AUZEF Bahar Dönemi Yarıyıl Sonu (Bitirme) Sınavı sonuçları ilk olarak aos.istanbul.edu.tr adresi üzerinden öğrencilerin erişimine açılacak. Daha sonra notlar aksis.istanbul.edu.tr adresine "Öğrenim Bilgileri" "Sınav Sonuçları ve Notları'' alanına aktarılacak.

Öğrenciler, aos.istanbul.edu.tr adresine AKSİS kullanıcı adı ve şifresi ile beraber giriş yaparak final sınavı sonuçlarını öğrenebilecekler. AUZEF sınav sonuçlarının açıklanma tarihi ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

AUZEF HARF NOTUMU NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?

Bitirme sınavları değerlendirildikten sonra otomasyon sistemine ilgili derslere ait notlar aktarılır. Not aktarımı tamamlandıktan sonra almış olduğunuz derslere ait harf notları hesaplanmaktadır. Harf notlarınızı https://aksis.istanbul.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaparak öğrenebilirsiniz.

İstanbul Üniversitesi not sisteminde AA, BA, BB, CB, CC, DC, DD, FD ve FF harf notları kullanılmaktadır. Her harf notuna karşılık gelen bir katsayı vardır. Öğrenciler harf notuna bakarak dersten başarılı olup olmadıklarını öğreniyorlar.