AUZEF final sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023-2024 AUZEF sınav sonuç tarihleri

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) 2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı bitirme (final) Sınavlarına katılan binlerce öğrenci, AUZEF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. 6-7 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen final sınavlarına katılan öğrenciler, AUZEF sınav sonuçlarına AKSİS sistemi üzerinden erişebilecek. Peki AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023-2024 AUZEF Güz Dönemi Final sınavı sonuç tarihi

AUZEF sınav sonuçları, final oturumlarına katılan öğrenciler tarafından sorgulanıyor. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 2023-2024 Güz Dönemi AUZEF Sınavlarının sonuçları değerlendirilirken dört yanlış cevap bir doğruyu götürmektedir. Peki AUZEF 1. dönem final sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte AUZEF sınavı sonuçlarının açıklanacağı tarih

AUZEF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

6-7 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı bitirme (AUZEF final) sınavlarının sonuçları 16 Ocak'ta erişime açılacak.

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Final sınav sonuçları 16.01.2024 tarihinde aksis.istanbul.edu.tr adresinden duyurulacaktır.

AUZEF SINAV SONUÇLARININ DEĞERLENDİRMESİ

AUZEF Sınav sonuçlarının değerlendirilmesi ve geçme notunun belirlenmesi AUZEF Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde belirtilen şekildeki koşulların sağlandığı tüm durumlarda Bağıl Değerlendirme Sistemine göre gerçekleştirilmektedir.

Bağıl değerlendirme sisteminde başarı notu, ham başarı notlarının ortalaması ve istatistiksel dağılımı dikkate alınarak belirlenir.

Açıköğretim programları sınavlarında dört yanlış cevap bir doğruyu götürürken, uzaktan öğretim programlarında başarı notu hesaplama farklılığı nedeniyle bu kural uygulanmamaktadır.

Öğrenciler, sınav sonuç belgelerine http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak erişebilecekler.

AUZEF Sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde açıköğretim programlarında 4 yanlış 1 doğruyu götürür.

Açıköğretim programlarında Yapılan her yanlış cevap için alınan toplam puandan 1,25 puan düşülmektedir. Uzaktan öğretim programlarında başarı notu, hesaplama farklılığı nedeniyle bu kural uygulanmamaktadır.

AUZEF Ara/vize sınav sonuçlarının değerlendirmeye etki oranı %30, bitirme/telafi sınavının ise %70'tir.

AUZEF (final) sınavına herhangi bir sebeple giremeyenler, 10 - 11 Şubat 2024 tarihindeki bütünleme (telafi) sınavına girebilir. Ayrıca mazeret sınavı yapılmayacaktır.

AUZEF sınavı saat kaçta başlayıp, kaçta bitiyor? AUZEF sınavı kaç dakika sürüuyor? İşte AUZEF sınav saatleri