AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı? İÜ AUZEF bütünleme sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

AUZEF sınav sonuçları yoğun olarak araştırılan konulardan oluyor. Bütünleme (telafi) sınavına katılım sağlayan binlerce öğrenci, İstanbul Üniversitesi tarafından açıklanacak olan sonuçları bekliyor. AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı? İÜ AUZEF bütünleme sınav sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? 1-4 Temmuz tarihleri arasından gerçekleştirilen sınavda 25 sor için 35 dakika süre verildi.

AUZEF sınav sonuçları hakkında bilgi almak isteyen kişiler bulunuyor. 1- 4 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen bütünleme sınavları online olarak yapıldı. Her ders için 25 soruya 35 dakika süre verildi. AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı? İÜ AUZEF bütünleme sınav sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? Yakından takip edilen konu ile ilgili detaylar sizlerle...

AUZEF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

AUZEF sınav sonuçları henüz açıklanmadı. İstanbul Üniversitesi sınav sonuçlarının açıkladığı zaman detayları haberimize ekleyeceğiz.

AUZEF GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

AUZEF YAZ OKULU OLACAK MI?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi yaz okulu ile ilgili açıklama yapmıştı. Açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı;

Değerli Öğrencilerimiz;

Fakültemizde yaz okulu açılmasına dair gelen talepler üzerine aşağıdaki açıklamaya ihtiyaç duyulmuştur.

Bilindiği üzere Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nca; Yaz öğretimi açmayan veya bütünleme yapmayan yükseköğretim kurumlarının kendi öğrencilerinin, yükseköğretim kurumlarının bulunduğu ildeki diğer yükseköğretim kurumlarında yaz öğretimi açılması halinde eğitim alabilmelerine imkân sağlanmasına, öğrencilerin yükseköğretim kurumunun bulunduğu ilde başka bir yükseköğretim kurumu tarafından yaz öğretiminde eğitim alması imkânı bulunmaması durumunda, kayıtlı olduğu yükseköğretim kurumu tarafından bütünleme veya yaz öğretiminden birinin uygulanması gerektiğine karar verilmiştir.

Yukarıda ifade edilen karar gereğince ve İstanbul Üniversitesi'nin kurum kültürü çerçevesinde; Üniversitenin tüm fakültelerinde olduğu gibi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nde de bütünleme sınavı uygulaması bulunmaktadır. Ayrıca öğrencilerimiz diledikleri takdirde diğer üniversitelerin yaz okulu uygulamasından da faydalanarak ders alabilmektedirler. Bu bağlamda örgün öğretim dahil hiçbir akademik birimimizde yaz okulu uygulaması genel kabul görmediğinden AUZEF bünyesinde de yaz okulu açılmayacaktır.

İstanbul Üniversitesi olarak eğitim görmüş olduğunuz alanla ilgili mesleğinizin gerektirdiği her türlü bilgi, beceri, davranış ve tutuma sahip bireyler olarak yetişebilmeniz ve gerekli yetkinlikler ile mezun olabilmeniz en önemli amacımızdır.