AUZEF final sonucu sorgulama sayfası: AUZEF sınav sonuçları açıklandı!

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi final sınavları 10-20 Temmuz tarihlerinde online olarak tamamlandı. Final sınavlarının sona ermesi ile birlikte öğrencilerin gözü sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrilmişti. Heyecanla beklenen sonuçlar adayların erişimine açıldı.

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi final sınavları tamamlandı. 10-20 Temmuz tarihlerinde online olarak gerçekleştirlen sınavların ardından gözler AUZEF sınav sonuçlarına çevrilmişti. Adayların büyük bir heyecanla beklediği sonuçlar erişime açıldı. AUZEF final sınavlarında 14 haftalık içeriklerinden oluşturulan 30 adet sınav sorusu için toplamda 30 dakika süre verildi. Sınav süresi tamamlandığında devam edilen dersin sınavı otomatik olarak sonlandırıldı. 

AUZEF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi final sonuçları adayların erişimine açıldı. 

AUZEF SONUÇ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

AUZEF FİNAL SINAVLARI

Bahar Yarıyılı Bitirme (Final) Sınavları için sistemimiz, 10 Temmuz 2020 – 20 Temmuz 2020 tarihleri arasında erişiminize açık olacaktır. 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Bahar dönemi bitirme (final) sınavlarına https://esinav.istanbul.edu.tr/ adresinden girebileceksiniz.

Çevrimiçi (online) olarak yapılacak Bahar Yarıyılı Bitirme (Final) Sınavlarında sizlere her dersten 20 adet soru yönlendirilecek ve 30 dakika süre verilecektir. Bu süre içerisinde ilgili derse ait sınavınızı tamamlamanız gerekecektir. Sınavın başarı notuna katkısı %75 olarak hesaplanacaktır.