AUZEF final sonuçları açıklandı.. AUZEF sınav sonuçları 2020 sorgulama sayfası..

AUZEF final sonuçları açıklandı.. AUZEF final sınavları 11 Ocak ve 12 Ocak tarihlerinde iki oturumda yapıldı. Şimdi gözler Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) gün dönemi final sınavı sonuçlarına çevrildi. İstanbul Üniversitesi AUZEF final sonuçları sorgulama sayfası sizlerle..

AUZEF final sonuçları açıklandı.. İstanbul Üniversitesi AUZEF final sınavları geçtiğimiz haftasonu yapıldı. Anadolu Üniversite Açıköğretim Fakültesi AÖF öğrencilerinin sınav sonuçları değerlendirme sürecinde dört yanlış bir doğruyu götürüyor. Heyecanla AUZEF sınav sonuçlarının açıklanması bekleniyordu. İstanbul Üniversitesi AUZEF final sonuçları sorgulama ekranı haberimizde..

AUZEF FİNAL SINAV SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

AUZEF FİNAL SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi tarafından 17 Ocak saat 00,05 'te yapılan açıklamada sonuçların erişime açıldığına yer verildi.

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) tarafından yapılan açıklama:

"Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), Bitirme (Final) sınav sonuçları açıklandı. Sınav sonuçlarınıza aos.istanbul.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz."

AUZEF 2020 SINAVLARI NE ZAMAN?

Yarıyıl sonu telafi sınavları 15 Şubat ve 16 Şubat tarihleri aralığında yapılacak. Bahar dönemi vize sınavları 04 - 05 Temmuz 2020’de, bahar dönemi final sınavları 08 - 09 Ağustos 2020’de gerçekleştirilecek. AUZEF üç ders sınavı ise 5 Eylül 2020’de yapılacak. 

AUZEF NEDİR?

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), İstanbul Üniversitesi bünyesinde açık öğretim ve uzaktan eğitim veren tüm programların faaliyetlerini yürüten fakültedir. 2009 yılından itibaren Uzaktan Eğitim, 2011 yılından itibaren de Açık Öğretim kapsamında öğrenci kabul eden AUZEF bu yönüyle Türkiye'deki tek açık ve uzaktan eğitim fakültesidir.

2016 yılı itibariyle AUZEF bünyesinde 15 Lisans, 15 Ön Lisans ve 7 Lisans Tamamlama programı bulunmaktadır. Bu programların 17'si Açık Öğretim, 18'i AUZEF'e bağlı Uzaktan Eğitim, 2'si de Diğer Fakültelere Bağlı Uzaktan Eğitim şeklindedir.

AUZEF, tüm programlarındaki öğrencilerine, dünyanın her yerinde internet üzerinden İstanbul Üniversitesi standartları ile öğretim görme ve mezun olma fırsatı sunmaktadır.

Yükseköğretim kurumlarının lisans programlarında okuyan veya mezun olan tüm öğrenciler hem lisans hem de ön lisans açık öğretim programlarına, ön lisans programlarında okuyan veya mezun olan tüm öğrenciler ise ön lisans açık öğretim programlarına, “Sınavsız İkinci Üniversite” kapsamında kayıt yaptırabilirler.