AUZEF bütünleme sınavına kimler girebilir?

AUZEF sınavları İstanbul Üniversitesi tarafından düzenlenmektedir. 20 soru sorulan telafi sınavlarında her ders için toplamda 30 dakika süre verildi.

AUZEF sınav sonuçlarına yönelik aramalar devam ediyor. İstanbul Üniversitesi bünyesinden düzenlenen AUZEF bütünleme (telafi) sınavları gerçekleşiyor.

AUZEF BÜTÜNLEME (TELAFİ) SINAVLARINA KİMLER GİREBİLİR?

Güz yarıyılı bitirme (final) sınavları sonunda yapılan değerlendirmede FF notu aldığınız derslerinizden başarılı sayılabilmeniz için telafi (bütünleme) sınavına girme ve bu derslerinizin notunu yükseltme zorunluluğunuz vardır.

Güz yarıyılı bitirme (final) Sınavları sonunda yapılan değerlendirmede DD ve DC harf notu aldığınız derslerinizden telafi (bütünleme) sınavına girme zorunluluğunuz yoktur, ancak bu dersler için notunuzu yükseltmek isterseniz telafi (bütünleme) sınavına girebilirsiniz.

Bitirme (final) sınavı sonrasında DD veya DC harf notu olarak değerlendirilen derslerinizden telafi (bütünleme) sınavına girip FF notu alırsanız o derse ait son notunuz FF olacaktır. Notunuzun DD veya DC olduğu derslerden telafi (bütünleme) notu oluşmasını istemiyorsanız bu derslerden kesinlikle telafi (bütünleme) sınavına girmemeniz gerekmektedir.