İÜ AUZEF bütünleme sınav yerleri belli oldu mu? AUZEF sınav giriş belgesi çıktı mı?

AUZEF sınav giriş belgesi ile ilgili yoğun aramalar yapılıyor. Güz dönemi final sınavlarının tamamlanmasının ardından, bütünleme/telafi sınavına girecek olan öğrenciler bulunuyor. Peki, AUZEF sınav giriş belgesi çıktı mı? İÜ AUZEF bütünleme/telafi sınav yerleri belli oldu mu?

AUZEF sınav giriş belgesini alarak bütünleme sınavına katılım sağlanacak. İstanbul Üniversitesi tarafından düzenlenen güz dönemi final sınavları sona erdi. Sınavlarda başarısız olan kişiler, AUZEF sınav giriş belgesi çıktı mı? İÜ AUZEF bütünleme/telafi sınav yerleri belli oldu mu? sorularına yanıt arıyor.

AUZEF SINAV GİRİŞ BELGESİ ÇIKTI MI?

İstanbul Üniversitesi, AUZEF sınav giriş belgelerinin açıklandığını duyurdu. Yapılan açıklama şu şekilde, "Değerli Öğrencilerimiz, 22 - 23 Ocak 2022 tarihlerinde yapılacak telafi sınavına ait sınav giriş belgeleri yayınlandı. Sınav giriş belgelerinizi http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak alabilirsiniz."

AUZEF SINAV YERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

İÜ AUZEF BÜTÜNLEME/TELAFİ SINAV YERLERİ BELLİ OLDU MU?

Öğrenciler sınav yerlerini sistem üzerinden girip öğrenebiliyor.

AUZEF BÜTÜNLEME SINAVI ONLİNE MI OLACAK?

AUZEF bütünleme sınavlarının online yapılacağı yönündeki haberleri şu ifadelerle yalanladı: "Bazı basın yayın organlarında fakültemize ait telafi sınavlarının çevrimiçi (online) olarak yapılacağı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. 2021-2022 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı telafi sınavları daha önce duyurulduğu üzere 22 - 23 Ocak 2022 tarihlerinde gözetimli olarak yüz yüze yapılacaktır. Fakültemiz ile