AUZEF kayıt yenileme kılavuzu 2022! AUZEF kayıt yenileme ne zaman ve nasıl yapılır?

AUZEF kayıt yenileme dönemi geçtiğimiz gün başladı. AUZEF öğrencileri kayıt yenileme işlemini nasıl ve hangi tarihlerde gerçekleştireceğini merak ediyor. AUZEF kayıt yenileme kılavuzu Fakülte tarafından yayınlandı. Peki, AUZEF kayıt yenileme ne zaman ve nasıl yapılır?

AUZEF kayıt yenileme kılavuzu 2022 yoğun olarak araştırılıyor. Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı kayıt yenileme işlemleri 29 Ağustos'ta başladı. Peki, AUZEF kayıt yenileme ne zaman ve nasıl yapılır?

AUZEF KAYIT YENİLEME KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

AUZEF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ 2022

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı kayıt yenileme işlemleri 29 Ağustos-4 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 44 üncü maddesinin (c) fıkrasında "Açık öğretim sisteminde üst üste dört dönem kayıt yenileme koşullarını yerine getirmeyen öğrencinin ilgili programdan ilişiği kesilir" hükmü yer almaktadır.

Bu hüküm gereğince 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı da dâhil olmak üzere son dört (4) yarıyıl içerisinde kaydını yenilememiş öğrencilerimizin ilişikleri kesilecektir.

Kayıt haklarını kaybetmek istemeyen öğrencilerin bu hususu göz önünde bulundurmaları gerekmektedir.