AUZEF final sonuçları ne zaman açıklanacak?

Online olarak yapılan AUZEF Bahar Dönemi final sınavları için geri sayım sona eriyor. Final sınavları sistemi bugün saat 23:59'da kapanacak. Sınavlarını bitirmiş olan öğrenciler gözlerini sonuçlara çevirdi. Ara dönem sınavları 13 Haziran'da bitmiş ve ayın 18'nde açıklanmıştı. AUZEF finalleri ile ilgili detaylar haberimizde...

AUZEF Bahar Dönemi Bitirme (Final) sınavları 10 Temmuz 2020 saat 06:00'da başlamış olup, bugün (20 Temmuz 2020) saat 23:59'da sona erecektir. 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Dönemi Bitirme (Final) sınavlarına https://esinav.istanbul.edu.tr/ adresinden giriş yapılabiliyor. Sınavını bitirenler sonuçların açıklanmasını bekliyor...

AUZEF SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AUZEF final sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair bir açıklama bulunmuyor. Ancak, geçtiğimiz ara sınavların 5 gün içinde açıklandığını göz önünde bulundurursak, sonuçların 1 hafta içinde açıklanması bekleniyor.

AUZEF sınav giriş ekranı: Final sınavları bitti mi?

AUZEF SONUÇLARI NEREDEN SORGULANIR?

AUZEF final sonuçları, öğrenci giriş ekranından sorgulanabiliyor. Sonuçlar açıklandıktan sonra sorgulama sayfası haberimiz içerisine eklenecektir.

AUZEF FİNAL SINAVLARI

Bahar Yarıyılı Bitirme (Final) Sınavları için sistemimiz, 10 Temmuz 2020 – 20 Temmuz 2020 tarihleri arasında erişiminize açık olacaktır. 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Bahar dönemi bitirme (final) sınavlarına https://esinav.istanbul.edu.tr/ adresinden girebileceksiniz.

Çevrimiçi (online) olarak yapılacak Bahar Yarıyılı Bitirme (Final) Sınavlarında sizlere her dersten 20 adet soru yönlendirilecek ve 30 dakika süre verilecektir. Bu süre içerisinde ilgili derse ait sınavınızı tamamlamanız gerekecektir. Sınavın başarı notuna katkısı %75 olarak hesaplanacaktır.