AUZEF bütünleme (telafi) sınavları ne zaman?AUZEF bütünleme sınav tarihleri 2024

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 2023-2024 AUZEF Güz Dönemi final sınavının ardından AUZEF büt tarihleri araştırılmaya başlandı. 06 - 07 Ocak 2024 tarihinde yapılacak olan bitirme (final) sınavına herhangi bir sebeple giremeyenler, AUZEF bütünleme (telafi) sınavına girebilecekler. Peki AUZEF bütünleme sınavları ne zaman? AUZEF bütünleme (telafi) sınav tarihleri 2024

AUZEF bütünleme sınavının tarihleri, 2023-2024 Güz Dönemi final sınavların gerçekleştirilmesiyle birlikte gündeme geldi. Alttan dersi kalan öğrencilerin yanı sıra herhangi bir nedenle finallere giremeyen öğrenciler AUZEF bütünleme sınavı ile kalan derslerini telafi edebilecek. Peki AUZEF bütünleme sınavı ne zaman? İşte AUZEF büt tarihleri 2024

AUZEF BÜTÜNLEME SINAVI NE ZAMAN?

İstanbul Üniversitesi tarafından düzenlenen AUZEF bütünleme (telafi) sınavları 10 - 11 Şubat 2024 tarihlerinde uygulanacak.

06 - 07 Ocak 2024 tarihinde yapılacak olan AUZEF final sınavına herhangi bir sebeple giremeyenler, Şubat ayının 10 - 11 tarihinde yapılacak olan bütünleme (telafi) sınavına girebilir. Ayrıca mazeret sınavı yapılmayacaktır.

AUZEF Bütünleme sınavları koşulları yerine getirmesine rağmen bitirme sınavına giremeyen veya girdiği halde başarısız (FF) ya da koşullu başarılı (DD) ve (DC) harf notu alan öğrenciler için bitirme sınavından sonra yapılır.

AUZEF bütünleme sınavları merkezi sistemle gözetimli olarak yüz yüze ve bütün sınav merkezlerinde AUZEF büt tarihlerinde eş zamanlı olarak yapılır.

Sınavlarda aksi belirtilmediği sürece her ders için 20 soru sorulmakta ve soruların çözümü için 30 dakika süre verilmektedir. Sınav süresi her oturum için (ders sayısı X 30 dk.) olarak belirlenir ve Sınav Giriş Belgesinde belirtilir.

Bütünleme sınavlarında öğrenciler bir dersin tüm ders içeriklerinden sorumludur.

Koşullu başarılı (DD) ve (DC) harf notu alan öğrenciler bu derslerden Bütünleme sınavına girer ve sınavda başarısız olur (FF) ise ders harf notu son girdiği sınava göre belirlenir ve FF olarak kalır.

Bütünleme sınav oturumlarında koşullu başarılı (DD) ve (DC) harf notu olan derslerden yeni harf notunun oluşması istenmiyorsa sınav cevap optiklerinde ilgili derse ait sütun işaretlememelidir.

Mezuniyete hak kazanmış öğrenciler, bitirme sınavından sonra koşullu başarılı oldukları (DD) ve (DC) harf notları için Bütünleme sınavına giremez.

AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023-2024 AUZEF Güz Dönemi Final sınavı sonuç tarihi