İÜ AUZEF kayıt yenileme işlemleri bitti mi? AUZEF bahar dönemi sınavları ne zaman?

İÜ AUZEF 2022-2023 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı Ara Sınavı (Vize) için geri sayım başladı. Kaydını yenileyen öğrenciler sınav tarihlerini, henüz kayıtlarını yenilememiş olanlar ise sürecin ne zaman sona ereceğini merak ediyor.

Bahar Dönemi Kayıt Yenileme İşlemleri ile İlgili Önemli Duyuru yayınlandı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nin kayıt yenileme süreci uzatıldı. Peki, AUZEF bahar dönemi sınavları ne zaman? İÜ AUZEF kayıt yenileme işlemleri ne zaman bitiyor?

İÜ AUZEF KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ NE ZAMAN BİTİYOR?

AUZEF'ten "Özellikle deprem bölgesinde ikamet eden öğrencilerimizden gelen yoğun talep üzerine kayıt yenileme sistemimiz 07 Nisan 2023 saat 23:59'a kadar aktif edilmiştir." açıklaması yapıldı. Buna göre, kayıt yenileme işlemleri 7 Nisan akşamına kadar devam edecek.

Ders Kontrol İşlemleri Ders seçimi işlemlerinden sonra 'Kayıt Yenilemedi' olan statünüz, "Devamlı Öğrenci' olarak güncellenecektir. Devamlı öğrenci statüsüne gelen öğrenciler, derslerini "AKSİS-Öğrenim Bilgileri- Ders Alma Listesi" sekmesinden kontrol etmelidir.

Ders Ekle-Sil talepleri, Çözüm Merkezinden ( https://auzefcozum.istanbul.edu.tr/ ) alınacaktır. Başvuru tarihleri dışında Ekle-Sil talebi alınmayacaktır. (Derslerin kontrol sorumluluğu öğrenciye aittir.)

AUZEF SINAVLARI NE ZAMAN?

Üniversite Senatosu'nda alınan karar çerçevesinde İÜ AUZEF 2022-2023 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı Ara Sınavı (Vize) 29 Nisan - 06 Mayıs 2023 tarihleri arasında çevrim içi olarak yapılacaktır.