ATA AÖF yaz okulu sonuçları ne zaman açıklanır? ATA AÖF yaz okulu sınavı ne zaman, saat kaçta?

ATA AÖF yaz okuluna katılan binlerce öğrenci girecekleri sınava ilişkin aramalarını hızlandırdı. ATA AÖF yaz okulu sınavı yüz yüze gerçekleşecek. Sınav için heyecanlı bekleyiş sona eriyor. Sadece fakülte öğrencilerinin yararlandığı ATA AÖF yaz okulu sınavının saat kaçta başlayacağı merak ediliyor. Peki, AÖF yaz okulu sınavı ne zaman, saat kaçta? ATA AÖF yaz okulu sonuçları ne zaman açıklanır?

ATA AÖF yaz okulu sınavı için geri sayım sona eriyor. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavlarının online mı yoksa yüz yüze mi yapılacağı merak ediliyordu. Konuya ilişkin açıklama fakülteden geldi. Buna göre sınav yüz yüze gerçekleşecek. Peki, ATA AÖF yaz okulu sınavı ne zaman, saat kaçta? ATA AÖF yaz okulu sonuçları ne zaman açıklanır?

ATA AÖF YAZ OKULU SINAVI NE ZAMAN?

ATA AÖF yaz okulu sınavları 12 Eylül 2021 Pazar günü saat 09:30'da 81 ilde yüz yüze gerçekleşecek.

Üniversitenin resmi sayfasından sınavın yüz yüze yapılacağı belirtildi. Yaz okulundan yalnızca fakülte öğrencileri yararlanacak.

Yaz okuluna kayıt yaptıran ancak her ne sebeple olursa olsun sınavlara katılmayan veya katılamayan öğrenci için mazeret sınavı yapılmayacak.

ATA AÖF YAZ OKULU SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ATA AÖF yaz okulu sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. Sonuç için tarih verilmesi halinde haberimiz içerisine eklenecektir.

ÜÇ DERS SINAVINA GİREN YAZ OKULUNDA DERS ALABİLİR Mİ?

Bir öğrenci, aynı eğitim–öğretim yılında hem mezuniyet üç ders sınavına hem de yaz okuluna katılamaz. Bir eğitim-öğretim yılında mezuniyet üç ders sınavına katılma hakkı olan öğrenci, yaz okulu ders seçim haftasında ders seçimi yapmadan mezuniyet üç ders sınavına katılabilir ya da yaz okulundan ders seçerek yaz okuluna katılabilir.