ATA AÖF yaz okulu açılacak mı? ATA AÖF yaz okulu kayıtları 2021 ne zaman yapılacak?

ATA AÖF yaz okulu gündemde yer alan konu başlıklarından oldu. Online yapılan final sınavlarını geçemeyen öğrenciler, ATA AÖF yaz okuluna dair gelişmeleri yakından takip ediyor. Atatürk Üniversitesi geçen yıl öğrencilerine bu imkanı tanımıştı. Peki, ATA AÖF yaz okulu açılacak mı? ATA AÖF yaz okulu kayıtları 2021 ne zaman yapılacak?

ATA AÖF yaz okulu ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Geçen hafta final sınavlarının belli olmasının ardından öğrenciler yaz okulu açılıp açılmayacağını öğrenmek istiyor. Üniversite 2020 yılı için yaz okulu kapılarını öğrencilerine açmıştı. Peki, ATA AÖF yaz okulu açılacak mı? ATA AÖF yaz okulu kayıtları 2021 ne zaman yapılacak?

ATA AÖF YAZ OKULU 2021 AÇILACAK MI?

ATA AÖF yaz okulu ile ilgili açıklama üniversitenin resmi sitesi üzerinden yapıldı. Yapılan açıklamada, "Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinin 2020-2021 eğitim-öğretim yılı yaz okulu ile ilgili çalışmaları tamamlanmış ve Üniversitemiz senatosu tarafından akademik takvimde belirtilen tarihlerde yaz okulu açılması uygun görülmüştür.

İlgili yönetmelik www.ataaof.edu.tr web sayfası üzerinden yakında yayınlanacaktır.Sınav ve kayıt bilgileri ilerleyen günlerde ilan edilecek." ifadelerine yer verildi.

ATA AÖF YAZ OKULU KAYITLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

ATA AÖF yaz okulu kayıt tarihleri henüz belli olmadı. Detaylar geldiği zaman haberimizde kouya yer vereceğiz.

YAZ OKULUNDA KAÇ DERS ALINIR?

Öğrenciler, yaz okulunda açılan önlisans, lisans ve lisans tamamlama programları derslerinden en çok beş derse kayıt yaptırabilirler. Yaz okulu öğretim ücreti, alınan ders sayısından bağımsız olarak, 200 TL'dir. Yabancı uyruklu öğrenciler için yaz okulu öğretim ücreti 400 TL'dir.

YAZ OKULUNDA HANGİ DERSLER ALINIR?

Öğrenciler, yaz okulunda açılacak derslerden, öncelikle alt yarıyıl dersleri olmak üzere, daha önce alıp başarısız olduğu (FF harf notu aldığı) ve/veya hiç almadığı derslerden en fazla 5 (beş) ders seçebilirler.