ATA AÖF vize sonuçları açıklandı mı? ATA AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak?

ATA AÖF vize sonuçlarının ne zaman açıklanacağı öğrenciler tarafından merak ediliyor. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi vize sınavları bugün ve yarın uygulanacak. Peki, ATA AÖF vize sonuçları ne zaman açıklanacak?

ATA AÖF güz dönemi vize sınav sonuçları gündemde merakla araştırılan konular arasında yerini aldı. ATA AÖF vize sınavları 26 Kasım Cumartesi ve 27 Kasım Pazar günleri geröçekleştiriliyor. Sınava katılan adaylar "ATA AÖF vize sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusunun yanıtını araştırıyor...

ATA AÖF VİZE SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ATA AÖF vize sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. Sonuçlar açıklandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

Geçtiğimiz yıllara baktığımızda ATA AÖF güz yarıyılı vize sonuçlarının Aralık ayının ilk haftasında açıklanması bekleniyor.

SINAVA GİRERKEN DİKKAT!

Sınava girerken yanınızda OBS üzerinden alacağınız Sınav Giriş Belgesi, Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi (T.C. kimlik kartı, Nüfus Cüzdanı, Süresi Geçerli Pasaport, Sürücü Belgesi) ile yumuşak uçlu kurşun kalem ve silgi bulundurmanız gerekmektedir.