ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? ATA AÖF final sınav tarihleri ne zaman?

ATA AÖF öğrencileri vize sonuçlarını beklerken, final sınav tarihleri ile ilgili de açıklama geldi. 05-16 Nisan 2021 tarihleri arasında, her gün 09.00 ile 22.00 saatleri arasında online olarak gerçekleşen vize sınavlarının ardından final sınavlarının da online olarak yapılacağı bildirildi. Peki, ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? ATA AÖF final sınav tarihleri ne zaman?

ATA AÖF sonuçları heyecanla bekleniyor. ATA AÖF bahar dönemi vize sınavları 05-16 Nisan 2021 tarihleri arasında, her gün 09.00 ile 22.00 saatleri arasında online olarak gerçekleşti. Sınav döneminin sona ermesi ile gözler sonuçlara ve finallere çevrildi. Fakülte tarafından final sınavlarına ilişkin açıklama da yapıldı. Peki, ATA AÖF sonuçları açıklandı mı? ATA AÖF final sınav tarihleri belli oldu mu?

ATA AÖF SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

ATA AÖF vize sonuçları henüz açıklanmadı. Sonuçların bu ay sonuna kadar açıklanması bekleniyor. ATA AÖF vize sonuçlarının erişime açılması halinde haberimiz içerisine eklenecektir.

ATA AÖF VİZE SORULARINA İTİRAZ

Sınav soruları ve cevapları LMS'ye yüklendi. lms3.ataaof.edu.tr adresinde sol menüde yer alan soru itiraz sayfasından sınav sorularını görebilir ve yine bu sayfadan Cuma günü (23 Nisan 2021) saat 23:59'a kadar soru itirazında bulunabilirsiniz.

ATA AÖF FİNAL SINAV TARİHLERİ BELLİ OLDU MU?

Fakülte tarafından yapılan açıklamada "Yapmış olduğumuz görüşmeler ve istişareler sonucunda Covid-19 küresel salgın sürecinde yüz yüze sınav uygulamalarının oluşturabileceği olumsuzluklar dikkate alınarak 2020-21 Bahar Yarıyılı final ve bütünleme sınavlarının çevrimiçi (online) olarak yapılmasına karar verildi." denildi.

ATA AÖF final sınav tarihleri henüz belli olmadı.