ATA AÖF güz dönemi final sınavları ne zaman? ATA AÖF final sınav yeri giriş belgesi erişime açıldı!

Erzurum Atatürk Üniversitesi (ATA) Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 2021- 2022 final sınav tarihi yaklaşıyor. ATA AÖF güz dönemi final sınavları için giriş belgesi https://obs.atauni.edu.tr sayfasından yapılacak duyuru sonrası sorgulanabilecek. Peki ATA AÖF güz dönemi final sınavı ne zaman, sınav yeri giriş belgesi yayınlandı mı?

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınav tarihleri ve giriş belgeleri sınava girecek öğrenciler tarafından merakla bekleniyor. Final sınavına girecek olan ATA AÖF öğrencileri yeni gelişmeleri yakından takip ediyor. Duyurular üzerinden sık sık araştırma yapan öğrenciler "ATA AÖF sınavı ne zaman, sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak?" sorusuna yanıt arıyor.

ATA AÖF SINAV YERİ SORGULAMA

ATA AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ÖĞRENİLİR?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınav giriş yerleri henüz açıklanmadı. Sınavla ilgili gelecek duyurunun ardından giriş belgenizi almak için https://obs.atauni.edu.tr/ adresi üzerinden öğrenebilirsiniz.

ATA AÖF SINAVI SAAT KAÇTA, KAÇ DAKİKA SÜRECEK?

Üç oturumdan oluşacak sınavların ilk oturumları saat 09.30'da, ikinci oturumları ise saat 14.00'te başlayacak. Öğrencilere her ders için 30'ar dakika sınav süresi verilecek.

ATA AÖF FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN?

Atatürk Üniversitesi ATA AÖF güz dönemi final sınavları, 25-26 Aralık tarihlerinde düzenlenecek. Bütünlemeler ise 5-6 Şubat 2022'de gerçekleşecek.

ATA AÖF TARAFINDAN yapılan açıklamada, 'Değerli Öğrencilerimiz, güz yarıyılı ara sınavı sonuçlarına http://obs.atauni.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.' denildi.

ATA AÖF SINAV TAKVİMİ

Güz dönemi yarıyıl sonu (final) sınavları 25-26 Aralık 2021 tarihlerinde,

Güz dönemi bütünleme sınavı 05-06 Şubat 2022 tarihlerinde,

Bahar yarıyılı ara sınavları 09-10 Nisan 2022 tarihlerinde,

Bahar yarıyılı final sınavları 28-29 Mayıs 2022 tarihlerinde

2021-2022 yılı mezuniyet üç ders sınavları 07 Ağustos 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

SINAVA GİRERKEN YANINIZDA OLMASI GEREKENLER

Sınava girerken yanınızda OBS üzerinden alacağınız Sınav Giriş Belgesi, Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi (T.C. kimlik kartı, Nüfus Cüzdanı, Süresi Geçerli Pasaport veya Sürücü Belgesi) ile maske, yumuşak uçlu kurşun kalem ve silgi bulundurmanız gerekmektedir.